У Володимир-Волинській міськраді «засекретили» відеоархів сесій

У Володимир-Волинській міськраді «засекретили» відеоархів сесій
У Володимир-Волинській міській раді відмовилися надати депутату копії відеозаписів засідань ради. А пізніше не надали стенограми зібрань.

Про це в Facebook 21 грудня пише депутат Віра Сєргєєва.

Публікуємо її розповідь без змін і правок:


2 роки всі спостерігають відеокамеру поряд з трибуною, та й обслуговує її працівник оргвідділу. Здавалося б, що і доступ до відеозапису повинен бути відкритим.
Але….

Загадка 1.

На депутатське звернення про надання відеозапису сесії, отримала відмову, що ВИМОГИ регламенту про ведення відеозапису немає, але журналісти і деякі депутати ведуть приватний запис. Жодного пояснення, що за загадкова камера стоїть біля трибуни.

Загадка 2.

Іду питатися за відеозапис до кабінету начальника організаційно-аналітичного відділу Ірини Ліщук, чи можна отримати відеозапис? За її словами виявляється, що камера біля трибуни приватна власність Ірини Ліщук і стоїть вона там для того, щоб потім з запису скласти стенограму сесії. Запитую: якщо подам відповідне звернення, то отримаю стенограму? Відповідь ствердна!

P.S. Протоколи сесії, що є на сайті, нагадують порядок денний з вставками голосувань, без відміток про виступи і внесення поправок.

Загадка 3.

Отримую відповідь, що стенограма засідання сесії не ведеться.
Тобто відповідальний працівник виконавчого комітету міської ради ОБМАНЮЄ депутата? І це нормально? Це нормально лише у виконавчому комітеті Володимир-Волинської міської ради!

ВИСНОВОК.

Сьогодні, 21 грудня, відбудеться чергова сесія міської ради. І місто дізнається про те, що відбувалося або з публікацій місцевої преси, або ж з таких же публікацій на інтернет ресурсах. Для місцевих ТВ новин, як і для преси буде відібрано матеріал під жорсткою цензурою – кого хвалити, кого… «мочити». Необхідний матеріал буде загорнуто у відповідну обгортку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимир-Волинській міськраді «засекретили» відеоархів сесій
21 грудень, 2017, 10:44