Волинянка на ринку побила жінку молитовником

Волинянка на ринку побила жінку молитовником
У Ковелі судили пенсіонерку, яка у торговому контейнері на Привокзальному ринку побила жінку.

Інцидент трапився ще 14 травня цього року близько 14 години, - пише Район.Ковель.

59-річна вдова-пенсіонерка схопила обома руками продавця за волосся, трясла, після чого взяла з прилавку книгу «Молитвослов» і завдала нею декілька ударів по різним ділянкам тіла, спричинивши тілесні ушкодження у виді точкових крововиливів на потилиці, синця правого плеча, садна лівого передпліччя, які за ступенем тяжкості відносяться до легких тілесних ушкоджень.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК України.

У судовому засіданні обвинувачена свою вину не визнала і сказала, що між нею та потерпілою склалися неприязні відносини через те, що дочка останньої намагається «розбити» сім’ю її сина, зваблює його, а потерпіла цьому сприяє, замість того, щоб поставити дочку «на місце».

Того дня пенсіонерка зайшла до жінки в контейнер на ринку, з тим щоб поговорити, але розмова не склалася, загострилася і вона, рознервувавшись, схопила її за волосся і пригнула до землі, книжкою, мовляв, не била.

Потерпіла ж категорично настоює, що обвинувачена не лише схопила її за волосся, а і завдала кілька ударів по тілу «Молитвословом». Це підтвердили на суді двоє жінок-свідків, одна з них заявила, що пенсіонерка вела себе агресивно, незважаючи на її стримування, тягала «за коси» та била по голові предметом, схожим на книгу. Потерпіла при цьому не виявляла агресії і лише намагалася ухилитися від насильства.

Слідство визнало «Молитвослов» речовим доказом.

Суд врахував те, що обвинувачена вперше притягується до кримінальної відповідальності, позитивно характеризується у місці проживання, є особою похилого віку, має хронічні захворювання.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Сергій Панасюк призначив пенсіонерці покарання у виді 850 гривень штрафу, але звільнив від його сплати на підставі Закону України «Про амністію у 2016 році», який набрав чинності 7 вересня 2017 року. Молитовник залишився у власності потерпілої, на користь якої забіяка має заплатити завдану майнову шкоди в сумі 263 гривень 69 копійок та 4 тисячі гривень моральної шкоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молітослови золотом покритиє 3.14здят поломніков вєздє))
Відповісти
От безбожниця, не могла якимось томом "Капіталу" Маркса зафіндярити падрузі ??
Відповісти
так є відома історія, як батюшка парафіянина кадилом пере..бав...
Відповісти
Останні новини
Волинянка на ринку побила жінку молитовником
21 грудень, 2017, 16:59
Ковель має бюджет на 2018 рік
21 грудень, 2017, 16:28