На Волині легковик злетів з дороги та завис над схилом. ФОТО

На Волині легковик злетів з дороги та завис над схилом. ФОТО
21 грудня у с.Лище Луцького району під час руху легковий автомобіль з’їхав з дороги у кювет та завис над схилом.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Волинській області.

Рятувальники аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС України у Волинській області, які оперативно прибули на місце пригоди, допомогли водієві.

За допомогою лебітки САРМа та МАЗА вони витягли автівку на тверде покриття дороги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нажаль це не перша аварія за попередні 2 доби. Вчора близько 18 години я з трьома дітьми в машині(!)стала свідком аналогічної ситуації. Водій машини невписавшись в поворот влетів на це ж саме місце!!! Я просто чудом розминулась з цією машиною, рухались ми зі швидкістю 30км/год (!) це нас мабуть і спасло. Вийшовши з автомобіля на дорозі встояти було надзвичайно важко, дорога не посипана!!! Сьогодні близько 10 години я мала розмову з сільським головою Віталієм Васильовичом, повідомила про вечірню пригоду і просила проконтролювати ситуацію з посипанням дороги, чому досі районний автодор непосипав дорогу? Мабуть він надто зайнятий щоб виконувати свої обов’язки та забезпечити безпеку на дорозі, зі своєї стронони як посадова особа. Що чекаємо??? Жертв??? Питання як до сільради так і до автодору.
Та непосипана дорога - це одна з проблем в таких ситуаціях, водій кожного автомобіля повинен розуміти свою відповідальність під час водіння автотранспортом!!! голі колеса...перевищення швидкості...
Відповісти
Це лише початок а як ті роки дорога не посипається не чиститься,швидка карета доїхати по виклику немає змогі(скрізь заметано)зато для голови завжди дорога додому прочищана і вкрита сілью а які дороги були коли був колишній голова мабудь в луцьку гірші на той час а тепер ?Таке враження що сепари з градів розтрощили дорогу-хоча тут не ведуться бойьові дії.. Ганьба голові ...Геть з посади....
Відповісти
Шкорупського вставок і Бляшука заним хай щось для села зроблять тільки фудбол вміють грати позорнікі.

Відповісти
Цей поворот завжди проблемний даже влітку ,ніхто ніколи непосипає така міцева влада (Шкурупський) і жеве неподалік іїздить там 100 разів надень картопильку набазар возить бідолаха . І депутати живуть від Укропу,імісцеві депутати всі жуть щоб заних зробили роботу.
Відповісти
Люди,досить вже звинувачувати когось!!!Розумна людина при такій негоді не буде іхати швидко,особливо при поворотах.Ви хочете щоб все було і одразу.Так, машина посипала піском,але пізніше.Зрозумійти не одне Лище і Воротнів у районі.А у автодора можливо та одна машина,яка посипає,на жаль.А до чого тут голова?і до речі ви хоч знаєте який голова робив дороги-голова Колгоспу.А зараз-наші керівники ЗГТов що роблять для села?Вони тільки нищать дороги і не прибирають навіть після себе г....о.а наший голова(Шкорупський)винний лише в тому,що зробив дорогу на мості.Були б ями,то ніхто нікуди б не влетів.
Відповісти
Останні новини
На Волині легковик злетів з дороги та завис над схилом. ФОТО
21 грудень, 2017, 17:01