Суд над екс-головою Любомльської РДА перенесли у наступний рік

Суд над екс-головою  Любомльської РДА перенесли у наступний рік
Свідків у кримінальній справі щодо екс-голови Любомльської РДА Миколи Пархомука допитали у стінах Луцького міськрайонного суду.

Чергове засідання відбулося 20-го грудня, - пише Кордон.

Нагадаємо, колишнього посадовця затримали ще у березні цього року за підозрою в отриманні неправомірної вигоди (хабара) у розмірі 2 тисяч доларів США за виділення 16 гектарів землі в оренду терміном на 10 років.

Відповідали на запитання прокурора та суддів четверо свідків, які причетні до цього «земельного» питання: Анатолій Дитина, який був на той час начальником відділу Держгеокадастру у Любомльському районі, Володимир Лонюк, який був сільським головою Бірківської сільради, Микола Грицюк, головний спеціаліст відділу Держгеокадастру у Шацькому районі та Юрій Нечипорук, головний інженер проектів у ПрАТ «Інститут «Волиньводпроект».

Свідки зазначили, що нічого не знають про передачу грошей обвинуваченому, а дізналися про це лише з преси. Вони також повідомили, що з обвинуваченим були лише в робочих стосунках.

Ще один свідок – начебто головний фігурант справи – Наталія Міненко, яка є тим самим інвестором, що хотів орендувати землю в Любомльському районі, на судове засідання не з’явилася. У телефонній розмові з прокурором вона пояснила свою відсутність неспроможністю дістатися приміщення суду через погані погодні умови, позаяк проживає не на Волині.

Наступний розгляд справи відбудеться вже 15 січня 2018 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Суд над екс-головою Любомльської РДА перенесли у наступний рік
21 грудень, 2017, 18:01