Райрада на Волині просить захистити власників «євроблях» від поліції

Райрада на Волині просить захистити власників «євроблях» від поліції
Іваничівська райрада закликає фіскалів та правоохоронців припинити тиск на власників автівок із іноземною реєстрацією.

Про це пише Буг.

Ініціював це звернення депутат райради Віктор Дорошук. Він вважає, що масово зупиняти транспортні засоби з європейською реєстрацією та перевіряти повинні не поліцейські, а митники.

«Хай працівники поліції зупиняють такі автомобілі, але повну законність їх перебування на території України перевірити може тільки митниця. Перевірка здійснюється на митних постах, поліція не має права передавати документи іншим інстанціям.

Давайте напишемо звернення головам ОДА, облради, очільникам правоохоронних структур, фіскальної служби, щоб поки вирішуватиметься питання авто на іноземній реєстрації в Києві, унеможливити тиск на водіїв. Хай ці перевірки виконуються у законний спосіб. Бо виходить так: доки «на верхах» вони щось думають, то тут на місцях починають давити», - зазначив Дорошук.

Депутати підтримали його пропозицію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чувак, вочевидь, сам володіє корчом на євробляхах.
може й не одним
Відповісти
чоловік діло каже!
і я володію, але не корчом, як ви кажете, а автомобілем 2001 року, в чудововому технічному стані, але ще маю авто "корито" 2005 року дуже вітчизняного виробника, аж ЗАЗ цілий робив... я не хам, стажу 15 років, можу покатати на обох машинах, от тільки після "корча" 2001 року ніхто не захоче сісти в той трактор 2005 з номерами АС,,,,,,
Відповісти
Поліція згідно Закону Про дорожній рух ЗОБОВ'ЯЗАНА перевіряти законність користування транспортним засобом. Так що поліція недопрацьовує - спиняти і виявляти всіх! Поліція повинна припиняти незаконну експлуатацію, а от штрафувати за то мають вже і митники.
Такого недолугого керівника треба гнати з органів державного управління.
Відповісти
50 відсотків, а то і більше, особового складу поліції їздить на бляхах!! Що далі ?
Відповісти
Всі люди (іноземці) рівні перед законом (дискримінація), абсурд коли я поїду до Польщі і мене чомусь не зупинятимуть бо моя машина на українській реєстрації."Іваничівська райрада закликає фіскалів та правоохоронців припинити тиск на власників автівок із іноземною реєстрацією" - це корупційний злочин (заклик) порушити закон, що по суті є підставою перевірки прокуратурою публічної заяви (заклику) "корупційного" злочину. Люди далекі від закону...а більшість немає освіти або за фахом вчителі, медики, менеджери, економісти, балерини. Вимагати потрібно для всіх прийняття Закону про нульову ставку розмитнення від Депутатів ВРУ або МВФ. А поліція, має право на ВСЕ!
Відповісти
ви тільки уявіть, депутат закликає поліцію не виконувати свої обов"язки!!! а завтра може і податки скаже не треба платити?
Відповісти
Останні новини
Райрада на Волині просить захистити власників «євроблях» від поліції
21 грудень, 2017, 22:37