Назвали перелік партій, які сформували виборчкоми в ОТГ на Волині

Назвали перелік партій, які сформували виборчкоми в ОТГ на Волині
До складу дев’яти ДВК у Затурцівській громаді на Волині увійшли 64% представників кандидатів та 33% - від партій.

Про це повідомили у громадянській мережі «Опора».

У Затурцівській сільській об’єднаній територіальній громаді на Волині склад дев’яти дільничних виборчих комісій сформовано із 110 представників кандидатів, партій та голови районної виборчої комісії.

Зокрема 64% усіх членів ДВК в Затурцівській ОТГ включені до складу комісій за поданням кандидатів у депутати та кандидатів на посаду голови громади. Політичні партії «Народний Фронт» та ВО «Батьківщина» отримали по 8% членів ДВК, партії «Блок Петра Порошенка «Солідарніть» та Радикальна партія Олега Ляшка - по 7%, а партія «Об’єднання «Самопоміч» - 3%. Ще 3% членів ДВК включені за поданням голови Локачинської районної виборчої комісії.

Щодо керівних посад у складі дільничних виборчих комісій, то кандидати у депутати та кандидати на посаду голови отримали 15 керівних посад - голови, заступника, секретаря - у складі дев’яти ДВК; політична партія «Об’єднання «Самопоміч» - дві; «Блок Петра Порошенка «Солідарність» - одну; Радикальна партія Олега Ляшка - дві; ВО «Батьківщина» - три; «Народний Фронт» - дві; голова РВК - дві.

Також нагадаємо, що Затурцівська сільська виборча комісія, яка забезпечує організацію та проведення виборів, що призначені на Волині на 24 грудня, була утворена у складі 13 осіб за поданням семи партій - «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», «Народний Фронт», ВО «Батьківщина», Радикальної партії Олега Ляшка, Аграрної партії України, БПП «Солідарність» та ВО «Свобода».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Назвали перелік партій, які сформували виборчкоми в ОТГ на Волині
22 грудень, 2017, 00:55