Юлія Вусенко: «Пустовіт відповідь на питання щодо «Луцьктепла» перетворив на мітинг»

Юлія Вусенко: «Пустовіт відповідь на питання щодо «Луцьктепла» перетворив на мітинг»
Депутат Юлія Вусенко (фракція «Об'єднання «Самопоміч») спитала у секретаря Луцькради Григорія Пустовіта, яким він бачить вихід із критичної ситуації із державним комунальним підприємством «Луцьктепло». Натомість Пустовіт перетворив відповідь у полум'яний виступ, а наприкінці заявив, що розбереться без «Самопомочі».

Про це йшлося 22 грудня під час сесії ради.

«Ми не в приватній установі», - наголосила Вусенко. Натомість вона зауважила, що депутати та міська рада взяла на себе повноваження забезпечувати роботу усіх установ міста. Тож вона поцікавилася у секретаря Луцькради Григорія Пустовіта, як він бачить вихід із ситуації, та що готовий робити, аби врятувати «Луцьктепло».

«Влада - це не тільки там десь. На вас надіються люди в місті», - зазначила Вусенко. Тому вона попросила Пустовіта озвучити плани, як виходити з ситуації, зокрема, й величезними боргами ДКП.

Натомість Пустовіт сказав, що Луцькрада вже працює у цьому напрямку - подали звернення, позови тощо.

«Ми багато чого робимо, щоб нормалізувати ситуацію», - сказав Пустовіт та відхрестився - мовляв, цей борг створили не вони. Натомість із бюджету вкладають чималі гроші, аби підтримувати підприємство. Питання Вусенко він назвав цинічним та заявив – «без вас розберемося».

Натомість Вусенко зауважила, що просто хотіла почути конструктивну пропозицію щодо вирішення проблеми, а Пустовіт перетворив виступ на мітинг. Натомість звинувачення у бездіяльності - безпідставні. Адже колеги із фракції «Об'єднання «Самопоміч» у Верховній Раді співпрацювали із директором ДКП, що вона й озвучувала навіть із трибуни міськради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що може сказати безмозглий пустоцвіт, який танцює під дудку гнатів і хоче щоб колядки слухали всі примусово, як в дитячому садочку? Яке луцьктепло?? Що там взяти? З ялинки в кишеню поклав 600 тисяч і робить вигляд що "великий" керівник.
Відповісти
Останні новини
Юлія Вусенко: «Пустовіт відповідь на питання щодо «Луцьктепла» перетворив на мітинг»
22 грудень, 2017, 11:20