Луцьк отримав додаткові гроші до цьогорічного бюджету

Луцьк отримав додаткові гроші до цьогорічного бюджету
До бюджету Луцька на 2017 рік надійшла низка субвенцій. Зокрема понад 3 млн грн надійшло на купівлю житла для учасників АТО.

Про це йшлося під час сесії 22 грудня.

Виникла необхідність внесення змін до цьогорічного бюджету, адже місту надійшла субвенція обсягом 3 млн 389 тис для придбання житла для учасників АТО. Натомість 130 тисяч гривень, які залишилися після купівлі житла для дітей-сиріт, повернуть до обласного бюджету.

Окрім того, місту на 65 тисяч зменшили фінансування програми «Гроші ходять за дитиною». Також на Луцьку міську клінічну лікарню спрямують 1,5 млн гривень субвенції соціально-економічного розвитку для придбання медичного обладнання, зокрема ендоскопічної трубки.

«Ці кошти не будуть використовуватися, вони переходять на слідуючий рік», – зауважила начальник департаменту фінансів а бюджету Лілія Єлова.

Міський бюджет отримає 37 млн грн субвенції від ОДА та медичну субвенцію обсягом 100 тисяч гривень. Окрім того, планують перерозподіл видатків по загальному фонду та бюджету розвитку між розпорядниками коштів. Це роблять для того, аби перерахувати кошти за завершені роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьк отримав додаткові гроші до цьогорічного бюджету
22 грудень, 2017, 12:06