Запрацював новий Центр обслуговування «Волиньобленерго»

Запрацював новий Центр обслуговування «Волиньобленерго»
У Луцьку розпочав роботу Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Волиньобленерго».

Відкриття нового підрозділу, який надаватиме широкий спектр послуг споживачам електроенергії, відбулося у день професійного свята Дня енергетика, 22 грудня, - інформує прес-служба «Волиньобленерго».

Відтепер усі питання, пов’язані з електропостачанням, споживачі Луцька можуть вирішити швидко та результативно. У цьому їм максимально сприятиме сучасний Центр обслуговування клієнтів, який працює на вул. Лесі Українки, 16-А.

Завдання нового сервісу — зробити обслуговування споживачів електроенергії максимально зручним, комфортним і необтяжливим. Цьому сприяє чимало факторів: простора, спеціально пристосована для прийому великої кількості людей зала, функціонування сервісу «електронна» черга, достатня кількість висококваліфікованих спеціалістів.

Як зазначив під час урочистого відкриття Центру генеральний директор ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Купчак, цей пілотний проект спрямований саме на покращення якості та оперативності обслуговування.

Також він повідомив, що в області загалом передбачено роботу 5-6 аналогічних центів, які працюватимуть у найбільших містах регіону.

Начальник управління маркетингу та контролю якості «Волиньобленерго» Вячеслав Наумчук, під безпосереднім керівництвом якого і працюватиме підрозділ, провів ознайомчу екскурсію і запропонував гостям одразу ж скористатися послугами нового сервісу.

Центр працюватиме за принципом «єдиного вікна». Звертатися сюди можна щоденно з понеділка до п’ятниці з 8.00 до 17.00 без перерви на обід.

На початках роботи він надаватиме послуги лучанам, а згодом розширить свої повноваження і на споживачів Луцького району.

Протягом січня для вирішення проблем з електропостачанням лучани можуть звертатися також у Луцьку міську філію за адресою м. Луцьк, вул. Залізнична, 1. А з лютого їх обслуговування буде здійснюватися тільки у новому Центрі обслуговування клієнтів.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.