Луцький алкоголь експортуватимуть у Німеччину

Луцький алкоголь експортуватимуть у Німеччину
Першу партію продукції Луцького МПД відправить до Німеччини державне підприємство «Укрспирт». Віднедавна тут запустили нову лінійку продуктів, якість яких дозволяє постачати на експорт у країни ЄС.

Про це під час відвідин Луцького МПД повідомив керівник ДП «Укрспирт» Юрій Лучечко, який 14 грудня оглянув виробничі потужності підприємства, інформує ZIK з посиланням на прес-службу підприємства.

«Завод почав працювати, горілчане виробництво відновило роботу. Вже є перші клієнти – лучани, які знають, що завод був і залишається флагманом спиртової галузі Волині. Буквально з лінії продукція піде в магазини. Я дуже гордий, що цей виробничий майданчик є власністю ДП «Укрспирт». Уже підписані договори з дистрибюторами. Продегустували продукцію і іноземні фахівці, підтвердивши її бездоганну якість. Сьогодні перші машини поїдуть у Німеччину», – розповів Юрій Лучечко.

Керівник ДП «Укрспирту» акцентував на унікальності підприємства у Луцьку, якому вже понад 100 років.

«В межах одного виробничого майданчика є і виробництво спирту з місцевої сировини, і виробництво горілки, – зазначив Юрій Лучечко. – Сьогодні ДП «Укрспирт» переглянуло свою політику реалізації спирту. Вольовим рішенням було відновлено конкурентне середовище на ринку алкогольних напоїв. Вирівняно у правах всіх споживачів, встановлено єдину ціну і єдину систему бонусів. Наші дії підтримують понад 60 потенційних покупців, з якими продовжено договори на 2018 рік. Хочемо, щоби для всіх ціна була однаковою. Декларуємо, що будемо ефективно управляти підприємством, налагоджуючи сталий експорт нашої продукції».

Задоволений і керівник Луцького МПД ДП «Укрспирту». Вдалося відновити виробництво, зберігши колектив фахівців. Планують випустити 200 000 пляшок на внутрішній ринок і 20 000 – на експорт у Німеччину.

«Уже три місяці завод працює на 100 відсотків. Працює і спиртове виробництво, і горілчане. Використовуємо власний спирт для виробництва горілки наших торгових марок. Приємно, що нещодавно на закритій дегустації у ДП «Укрспирт» наш спирт увійшов у п’ятірку спиртів України», – підкреслив Юрій Лучечко.

Під час поїздки відбулася зустріч керівника ДП «Укрспирт» Юрія Лучечка з головою Волинської обласної державної адміністрації Володимиром Гунчиком. Вдалося досягти домовленостей про безперебійне постачання сировини на Луцьке МПД. Також дійшли порозуміння про регулярну підтримку виробника у Луцьку.

«Наші сільгосппідприємства мають надлишки зерна, – повідомив Володимир Гунчик. – Уже четвертий рік область має більше як мільйон тонн зернових. Для такої області – це забагато. А тому наші аграрії вже почали постачати зерно, з якого можна виробляти спирт».

В рамках зустрічі обговорили проблематику боротьби з контрафактною продукцією, а також плани розвитку спиртогорілчаної галузі у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.