Екс-прокурор Ковеля через суд домігся більшої пенсії

Екс-прокурор Ковеля через суд домігся більшої пенсії
Колишній міжрайонний прокурор Сергій Масалов (на фото) звернувся з адміністративним позовом до Ковельського об’єднаного управління Пенсійного фонду України.

Він працював в органах прокуратури з липня 1989 року. У вересні 2005 року йому було призначено пенсію за вислугою років. 14 грудня 2015 року він був звільнений з посади прокурора Луцького району у зв’язку з реорганізацією та скороченням кількості прокурорів органу прокуратури, - пише Район.Ковель.

Постановою Ковельського міськрайонного суду від 10 березня 2016 року його вимоги до Пенсійного фонду було задоволено частково. Фонд зобов’язали провести перерахунок та виплату пенсії в розмірі 90 відсотків від суми місячної заробітної плати, на підставі довідки прокуратури Волинської області від 14.12.2015 р.

Невдовзі Сергій Масалов отримав іншу довідку про розмір заробітної плати і звернувся до Пенсійного фонду з проханням перерахувати пенсію на її підставі. Через рік він отримав з ПФ листа, у якому йому було відмовлено у перерахунку, незважаючи на те, що суд визнав ці підстави неправомірними і зобов’язав провести перерахунок.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Сергій Панасюк визнав протиправними дії Пенсійного фонду України та зобов’язав провести Сергію Масалову перерахунок та виплату пенсії в розмірі 90 відсотків від суми місячної заробітної плати, зазначеної в довідці прокуратури Волинської області від 29.03.2016 р., виплатити йому з 01.04.2016 р. різницю між виплаченою та перерахованою пенсією.

Свого часу Сергій Масалов судився із газетою «Вісті Ковельщини», екс-мером міста Ковеля Ярославом Шевчуком (вимагаючи спростувань), православним храмом у місті залізничників – собором Димитрія Солунського УПЦ Київського патріархату (за «шматок» церковної землі, вимагаючи її під автостоянку біля прокуратури), але всі справи – програв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і на волині є монстри - оборотні в погонах.
Відповісти
Ще мало накрав, так їм треба додати, а людям,які гнули сину на заводах при зарплаті 500-700 рублів пенсія 1500.Його фейс , як в годованого кабана.Просто жах,крик,біль, образа.Чемні і працьовиті люди ніхто.Раби, які повинні гнути спину на таких кнурів.
Відповісти
Останні новини
Екс-прокурор Ковеля через суд домігся більшої пенсії
23 грудень, 2017, 12:35