Подарунки, казка та світлове шоу: у Луцьку меценат влаштував свято для малечі. ФОТО

Подарунки,  казка та світлове шоу: у Луцьку меценат влаштував свято для малечі. ФОТО
У розважальному центрі «Промінь» для 350 дітей влаштували грандіозну казку - «Новорічну подорож країнами світу».

Дійство, організоване меценатом Андрієм Покровським, відбулося 23 грудня.

Він шостий рік поспіль влаштовує свято для дітей з соціально вразливих родин. Цьогоріч захід відбувся під патронатом Громадянського руху «СВІДОМІ». Завітати запросили діток із родин учасників АТО, малечу із соціально вразливих сімей а також діток, позбавлених батьківського піклування.

Співзасновник Громадянського руху «СВІДОМІ», куратор соціальної програми Андрія Покровського «Ми свідомі» Павло Павлюк зауважив, що зібрати дітей допомагали представники управління соцслужб для сім’ї, дітей та молоді Луцькради, а також рух «Меценати для солдата». Розважати діток запросили групу із Рівненської філармонії.

Вже у холі «Променя» здивовану малечу зустрічали аніматори. Також поміж дітьми снували казкові ельфи та білосніжні янголи, які пригощали усіх солодощами та запрошували до зали, де мала відбутися основна частина дійства.

«Ми проводимо свято вже вшосте – минулого року ми робили його для 250, цього року зібрали 350. Для Андрія Володимировича Покровського, для громадянського руху «СВІДОМІ» робить казку для діток – це ключовий обов’язок, мета та ціль, адже яке дитинство без казки», - зауважив Павлюк.

Тож від імені команди, мецената Андрія Покровського та усіх, хто готував свято, він привітав гостей із прийдешнім Новим роком, Різдвом і святами, та бажав тепла, щирості та здійснення мрій.

За словами головного спеціаліста відділу профілактики соціального сирітства управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Галини Прищепи, родини охоче відгукнулися на пропозицію відвідати свято.

«Батьки і діти дуже позитивно реагують на такі запрошення і радо відгукуються. Наповненість залу сьогодні говорить сама про себе. Такі заходи треба проводити - до державно сектору долучається громадський, який дозволяє вирішувати проблеми дітей, організовувати для них дозвілля. В пам'ять про сьогоднішній день кожна дитинка отримає подарунок. Соціально відповідальний бізнес стає не байдужим»,- підсумувала посадовець.

Малечу запросили помандрувати різними країнами разом із вигадливою Бабою Ягою. Героїня казок, стрибаючи по сцені, віднайшла глобус, завдяки якому вдалося побудувати маршрут. Обравши країну, Баба Яга разом із дітками відраховувала зворотній відлік, та після того, як всі хором вигукували «Поїхали», на екрані змінювалися декорації. Опісля малечу розважали співами та танцями з обраної країни – мексиканський танцівник під запальну музику трусив маракасами, а, наприклад, «перенісшись» у Францію, малечі представили свій виступ гімнастки. Побувати вдалося й у казковій країні Мультляндії – тут діток розважали улюблені фіксики, а концерт перетворився на інтерактивне спілкування. Адже малеча залюбки відгукнулася на пропозицію героїв танцювати та співати разом. Тож швиденько вивчивши танок, діти запалювали не менше за казкових героїв.

Фішкою програми стало світлодіодне шоу - артисти, вбрані у костюми з ілюмінацією, після вимкнення освітлення влаштували справжнє світлове дійство, яке неабияк припало до душі малюкам.

Яскравим підсумком стала подорож до рідної України та поява на сцені святого Миколая. Чудотворець виявився вправним співуном, а після пісні «Ой хто, хто Миколая любить» святий спустився до залу, аби поспівати разом із дітьми. Його зустріли гучними оплесками. Миколай запросив приєднатися й інших героїв, які з’являлися на сцені – ті охоче плескали у долоні дітей, які зачудовано сиділи у залі.

Після завершення святкової програми на усіх малюків чекали подарункові набори від мецената – солодощі дісталися навіть братикам та сестричкам, які залишилися по домівках. Вітати малечу допомагали янголи.

Опісля усіх запросили зробити світлини на пам'ять про кольорове свято. Діти, вражені казковим дійством, сміялися та залюбки куштували подаровані солодощі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Подарунки, казка та світлове шоу: у Луцьку меценат влаштував свято для малечі. ФОТО
23 грудень, 2017, 16:26