Відомому волинському бінесмену підпалили джип

Відомому волинському бінесмену підпалили джип
Невідомі намагалися спалити автомобіль волинського бізнесмена Сергія Ковальчука.

Таку інформацію з посиланням на джерела, що заслуговують на довіру, опублікувала Волинська правда.

Вночі 11 січня, ближче до ранку, у Володимирі-Волинському біля багатоповерхового будинку, в якому мешкає з сім’єю бізнесмен Сергій Ковальчук, хтось спробував підпалити його автомобіль – джип марки «Тойота Секвойя». Ним уже впродовж кількох років їздить бізнесмен.

Бізнесмен Сергій Ковальчук
Бізнесмен Сергій Ковальчук
Видання повідомили, що на відеокамерах спостереження зафіксовано, як уночі троє осіб у масках облили передню частину автомобіля (капот) займистою рідиною, а після цього підпалили.

Охорона вчасно помітила невідомих і завдяки оперативним діям зуміла врятувати вже суттєво пошкоджений вогнем автомобіль. Однак затримати самих зловмисників охоронці не встигли.

Зауважимо, Сергій Ковальчук під час останніх парламентських виборів балотувався у парламент в одномандатному окрузі №19 (центр – м. Володимир-Волинський), за підсумками голосування зайняв друге місце. Чоловік займається різним бізнесом, але головний - продаж нафтопродуктів, він є президентом корпорації «Укр-Петроль».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може це вже революція почалась?
Відповісти
Думаю,що з цього і почнеться,оскільки випадків підпалів майна олігархичної братви,яке було придбане за вкрадені народні кошти,останнім часом почастішали!Обездоленні переходять на радекальні дії!
Відповісти
Аякже!))
Відповісти
Криминальная?
Відповісти
Як кажуть в народі,чим захворів,тим і лікуйся!З криміналом по кримінальному,аби було ефективно!
Відповісти
Наш загноблений український народ втратив довіру до псевдо лідерів та псевдо революцій!А поодинокі спалахи протестів виявилися не ефективними,тож етап підпільно- народної помсти є невідворотним,про що і свідчать останнім часом,непоодинокі автопідпали на Волині,представникам злочинної та антинародної системи!
Відповісти
Останні новини
Відомому волинському бінесмену підпалили джип
12 січень, 2013, 11:50