«Пес гавкає – караван іде», – Петро Нестерук про наїзди «укропівських» ЗМІ

«Пес гавкає – караван іде», – Петро Нестерук про наїзди «укропівських» ЗМІ
Петро Нестерук пов'язує інформаційні вкиди щодо його бізнесу з активною роботою Луцького міського осередку БПП «Солідарність», який він очолює.

Про це пише Район.Луцьк.

Днями відбулися збори міської та конференція обласної парторганізації. На думку Петра Нестерука, саме це могло стати причиною появи нових матеріалів, де його називають злісним неплатником податків.

Про це керівник фракції БПП «Солідарність» написав на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Допис Петра Нестерука подаємо без змін.

«Офіційна статистика вражаюча, не погодитися з нею не можливо. Вкотре задумуюся, де та грань, коли національні традиції перетворюються у зловживання спиртним. Саме культура вживання спиртного, культура поведінки особливо молодих людей є предметом обговорення в суспільстві, актуальною темою дня», – пише Нестерук.

«Щодо моєї скромної персони зазначу, що лише після активізації роботи міської «Солідарності», опозиції фракції БПП до дій Укропу в міській раді, особистої позиції кожного члена фракції Нестерук Петро з депутата-мецената в житті в підконтрольних Укропу ЗМІ перетворився на «злісного неплатника податків, керівника алкокартелю». Що ж, як кажуть в народі: «пес гавкає – караван іде», – зазначив депутат міськради.

«Міська організація БПП «Солідарність» провела чергові збори своїх членів, на яких визначила головні напрямки подальшої діяльності. Делегати міської організації взяли участь в роботі обласної конференції БПП «Солідарність», на якій було сплановано подальшу роботу в масштабах області. Працюємо, друзі, над розбудовою міста, держави!» – підкреслив очільник фракції БПП «Солідарність».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Пес гавкає – караван іде», – Петро Нестерук про наїзди «укропівських» ЗМІ
14 грудень, 2017, 20:02