Молодь Луцька влаштувала великий різдвяний флеш-моб. ВІДЕО

Молодь Луцька влаштувала великий різдвяний флеш-моб. ВІДЕО
Луцька молодь 9 січня організувала різдвяний флеш-моб на головній площі міста біля новорічних ялинок.

Як розповів один із організаторів акції Ігор Демковський, флеш-моб відбувся в рамках акції «Чужих дітей не буває». Суть акції – збір подарунків, продуктів харчування для соціально незахищених дітей.

«Найбільше зимове свято – Різдво Христове. Саме у різдвяні дні українці тішаться народженню Ісуса й сповіщають про це колядками. Це об’єднує людей», – каже він.

Під час флеш-мобу на Театральному майдані зібралися десятки людей. Ставши в коло, молодь запалила свічки та заспівали декілька колядок.

Зауважимо, орагнізаторами акції «Чужих дітей не буває» є ВОГО «Ми плюс» спільно з СГО «Молодіжна Платформа» та молодіжним відділом ЄХБ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Різдво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не зрозумів редактуру.
В назві-"великий...", а в тексті-"... десятки людей".
Так великий, чи десятки?
Чи для Луцька десяток це вже багато?
Відповісти
Десятки людей для Луцька це багато. Три людини це натовп. Чотири це вже великий натовп. П'ять це вже було заповнено половину центральної площі. А ось десятки людей це вже майже весь Луцьк був. Тому флеш-моб був великий.
Відповісти
ДЯКУЮ ЗА РОЗ*ЯСНЕННЯ.
Відповісти
Молодці ВОЛИPOST,що влучно дали назву цьому дійству творчої самодіяльності-"ФЛЕШ-МОБ",яке організатори назвали "Різдвяними колядками"!Бо відсутність народно-національних традицій Різдвяних колядок з канонічною атрибутикою:народно -національних костюмів,дідуха та восьмикутної Різдвяної зірки і т.д. не відповідали назві цього святкового дійства,яке організатори провели де-що із запізненням не у вихідний святковий,а в будній робочий день!А що стосується кількості-"...десятки людей",якими були в основному учасники цього "Флеш-мобу",то це є чиста правда,в порівнянні з "...бизько двох сотень людей",яких нарахувало інше волинське інтернет видання!Яке також в своїй статті наголосило:"За словами одного з організаторів, члена ВОГО «Ми плюс» Ігоря Демковського, захід мав на меті об'єднати людей і звернути їхню увагу на цінність Різдва як свята."Якщо бралося за мету звернути увагу людей на цінність Різдва як свята,то відсутнсть у Луцьку святкової програми безпосередньо на саме Різдво,звернуло увагу лучан на те,що це свято та його традиції не є особливо цінними для нашої МЕРІЇ,яка не стала затрудняти себе в його організації,адже куди важливішим для них було сприяти організації вигаданого свята "бабине літо"-перед виборами!
«Ми хотіли, щоб люди відчули атмосферу свята без ніяких декорацій, без апаратури, без нічого. Просто зі свічками», - зауважив Демковський,ось так і спотворюються та знищуються національно-народні традиції,бо бачте ВОНИ собі,так захотіли!!!Така примітивна сірість та бездарність організаторів,просто обурює,тому що це дійство назване»Різдвяними колядками»,більше потібне на шкільний фестеваль »похідних пісень»,бракує ще багаття та піонерських галстуків! А як же відродження національно-народних традицій,започаткованиих нашими предками,які так нещадно винищувала «совєтська» влада! І до чого там ті масово запалені свічки?Це що день вшанування пам”яті по комусь?Коли Різдво та Різдвяні колядки мають свою традиційну атрибутику!!!Все,що відбувається останнім часом в місті,наштовхує на сумнівні роздуми!Взялися за національне відродження України,а що отримуємо в результаті? »Почали за здравіє,а кінчили за упокой!»
Відповісти
Шановний, зверніть увагу на останній рядок:"... та молодіжним відділом ЄХБ".Яки традициї?-штунди.

Відповісти
Ганьба усім тим бездарним орХА-ХАнізаціям,за таку орХА-ХАнізацію Новорічних та Різдвяних святкувань в місті Луцьку!А особливо міськ"раді",яка приспівуючи живе за наш громадський кошт,плюючи при цьому громаді в обличчя!!!
Відповісти
Рождество - флеш-моб, память о жертвах Голодомора - флеш-моб, на любую дату и годовщину - флеш-моб. Все в духе времени, и отметились, и не напряглись.
Відповісти