Авіалюбителі розкрили таємницю «НЛО» над Луцьком

Авіалюбителі розкрили таємницю «НЛО» над Луцьком
Активісти організації «ОВАЛ» стверджують, що вночі над Луцьком люди спостерігали не НЛО, а російську ракету.

Про це пише Район. Луцьк.

Зранку, 26 грудня, у Facebook «гуляла» інформація, що в небі біля Луцька зафіксували якесь світіння, нібито НЛО чи запуск ракети. Та в організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» стверджують, що люди бачили не НЛО, а російську міжконтинентальну балістичну ракету 15П155 стратегічного ракетного комплексу РТ-2ПМ2 (РС-12М) «Тополь-М». Вона йшла на висоті в кілька сотень кілометрів.

За їхньою інформацією, про це сьогодні повідомляють всі російські засоби масової інформації, подібне явище сьогодні й спостерігали жителі регіонів всієї Європейської частини Росії.

Авіалюбителі зауважили, що прості метеорологічні умови сприяли гарній видимості.

«Це був звичайний випробувальний пуск з ракетного полігону Капустин Яр в Астраханській області Росії. За даними деяких джерел умовна ціль для цієї ракети знаходилась на полігоні Сари-Шаган в Казахстані», – йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк, НЛО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З географії в "Овала" напевно були двійки. Де Астраханська область і Казахстан, а де Волинь?! Ніякої ракети, яка летить за дві тисячі кілометрів не могло бути видно над Луцьком! А може вона кружляла в небі? Несенітниця!
Відповісти
Для "географів". Ракета через Луцьк і не летіла. Вона стартувала з Капустиного Яру і на активному відрізку траєкторії вертикально піднялась на висоту близько тисячі кілометрів і вийшла за межі атмосфери, звідки вже по пара. На такій висоті її і бачили в Луцьку, Одесі, Донбасі та купі міст Європейської частини Росії. Зараз над усією Східною Європою панує антициклон, тому небо вранці було дуже чисте і все було прекрасно видно.
Відповісти
А там часом путіна не бачили, з ракети рукою не помахав? :)))
Відповісти
твій путін швидше з труни помахає, ніж з ракети.
Відповісти
Останні новини
Авіалюбителі розкрили таємницю «НЛО» над Луцьком
26 грудень, 2017, 21:47