Засудили волинянина, що вдерся у будинок і викрав телевізор та «ювелірку»

Засудили волинянина, що вдерся у будинок і викрав телевізор та «ювелірку»
Луцький міськрайонний суд Волинської області виніс вирок волинянину, обвинуваченому у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

За вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у житло, зловмисника засудили до двох років позбавлення волі з випробувальним терміном, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

На початку вересня, зловмисник через вікно проник до будинку жительки селища Торчин звідки викрав телевізор та ювелірні вироби. Сума заданих матеріальних збитків потерпілій склала майже 6 тис. грн..

Правоохоронці встановили особу правопорушника. За фактом крадіжки з проникненням слідчі розпочали провели досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правопорушнику оголосили про підозру в інкримінованому злочині. Частину викрадених речей вилучили.

Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав підсудного винним у вчиненні крадіжки та призначив йому покарання у вигляд двох років позбавлення волі умовно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Засудили волинянина, що вдерся у будинок і викрав телевізор та «ювелірку»
27 грудень, 2017, 10:32