Волинський журналіст видав нову книгу про природу Волині

Волинський журналіст видав нову книгу про природу Волині
Вийшла у світ нова книга краєзнавця, фотохудожника, власного кореспондента газети «Урядовий кур’єр» в області Валерія Мельника «Люблю тебе, Волинь!».

Книга видана на замовлення голови облдержадміністрації Бориса Клімчука і покликана підвищувати рівень екологічної культури юних волинян, пише сайт ВОДТРК.

Наклад книги – 2 тисячі примірників, її уже можна запитувати у бібліотеках області. У виданні – три розділи: перший присвячений історії використання та охорони природних ресурсів на Волині. У другому йдеться про ресурсний потенціал природи краю.

Найперше, розповідає автор книги, вона буде цікава вчителям екології, географії, керівникам туристських гуртків, краєзнавцям.

«Це, я думаю, буде гарний посібник для того, хто хоче знати як використовувалася природа Волині упродовж багатьох віків», – підкреслив Валерій Мельник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Валера всегда любил подлизываться к власти, независимо от ее цвета.
Відповісти
До чого це було пукнуто? Мельник - професійний фотограф та журналіст. А такі люди завжди матимуть роботу. Незалежно від кольору влади.
Відповісти
Даааавно знаком. Сталкивался по работе, впечатление негативное.
Відповісти
В.Мельник-журналист газеты "Молодой Ленинец".
Остальное-без комментериев.
Відповісти
Та ні молодого, ні старого ленінців давно нема. Ніби люди вибирають часи, в яких жити. І ніби ви найбільший тут патріот України. От за що не люблять українців у світі. це за цей примітивний сволочивізм. Мельник, працюючи у Молодому ленінці, організовував такі екологічні акції, що не снилися і домі всяким Анті. Він зібрав десятки тисяч підписів під вимогою не будувати ще один блок на Рівненскій атомній, ійого таки не збудували. Бо тоді ще до преси і громадськості прислуховувалися. Але і тоді не всі були такі сміливі, як Мельник.
Відповісти
ви всі дибіли, окрім Санька!
Мельник - людина професіонал! днями ходити лісами, сидіти в засідках на звірину для ФОТОГРАФІЇ, а не застрілити; знайти краплю роси на квітці - це ТАЛАНТ! Щиро радий за журналіста-художника, що його твори побачить громадськість! так тримати!
Відповісти
Антиукри і ті, хто ховається за конопляними знаками - неправі. А Валерію Мельнику можна, нарешті, присвоїти звання заслуженого журналіста. Нехай Клімчук подумає
Відповісти
У вишиванцi? Нацiоналiст??
Відповісти
Так Валерій вже давно має заслуженого, кажись. Заслужив і дали!
Відповісти
Очень рада за Валерия - и за всех будущих читателей, 100% получат и пользу, и массу удовольствия. У Мельника есть абсолютно уникальная, суперталантливо сработанная книга о волынских лесах, лесниках и истории лесоводства на Волыни. Там такое исследование - целый НИИ отдыхает!
Постараюсь и новую книжку купить - при первой возможности!
Відповісти