Стартував турнір з футзалу під егідою ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536». ФОТО

Стартував турнір з футзалу під егідою ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536». ФОТО
У Луцьку розпочався 21-й футзальний турнір, організаторами якого є генеральний директор ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха та президент луцької команди з міні-футболу «Вотранс» Юрій Волошин.

Відкриття відбулось сьогодні, 27 грудня, в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі. Щоправда, стартував турнір без жодних урочистостей – на футбольне поле вийшли дві команди, «Волиньтабак» та «Ісіда», і розпочали гру.

«Турнір цікавий тим, що в багатьох професійних футболістів – міжсезоння і вони не прив’язані до команд. За цих три дні ми можемо побачити зірок волинського футболу. Також братимуть участь багато учасників міні-футбольної екстраліги. Їхня участь обмежена – не більше двох людей за одну команду, бо важко спортсменам з великого футболу змагатись з міні-футболістами», - розповів Ігор Чорнуха.

«Це свято традиційне. Багато хто з любителів футболу знає про цей турнір, тут збирається багато уболівальників, тренерів, людей, які дотичні до футболу, і просто охочих побачити якісний футбол», - додав він.

За його словами, участь у турнірі не може брати абихто. За кубки борються лише спортсмени, яких запросили організатори.

Усього за три дні у футзальних поєдинках зійдуться 8 команд. У п’ятницю, 29 грудня, відбудеться два півфінальних матчі, гра за третє і четверте місця та власне фінал. Після цього – урочисте нагородження переможців. Найкращі команди отримають кубки і фінансові заохочення, крім того буде відзначення у номінаціях (кращий бомбардир, кращий тренер тощо).

До слова, започаткував турнір екс-президент ТОВ «Волиньтабак» Олександр Сухомлин, але останні 5 років він проводиться завдяки фінансовій підтримці Ігоря Чорнухи та Юрія Волошина.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Подарунки на передову
27 грудень, 2017, 16:50
Стартував турнір з футзалу під егідою ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536». ФОТО
27 грудень, 2017, 16:46