Зірка «Безславних виродків» може знятися в українському фільмі

Зірка «Безславних виродків» може знятися в українському фільмі
Зірка фільмів «Кредо вбивці», «Чужий: Заповіт» і «Безславні виродки» Майкл Фассбендер може знятися в першому незалежному українському фільмі, який орієнтований на прокат у США.

Це екшн-комедія про американця, який приїздить до України і стикається з чужою для нього культурою, - повідомляє Радіо Максимум.

Зйомки фільму ведуться студією KOOKSA FILM у Дніпрі, без продюсування і спонсорів. Основна мова – англійська. Продюсер «Майора Крімпая» Юліанна Пахній розповіла, що фільм знімається на гроші інвестора – власника студії, а також на власні кошти.

Також вона повідомила, що в фільмі візьме участь голлівудська зірка – наразі ведуться переговори з Майклом Фассбендером і Джейсоном Біггсом, відомим за головною роллю в серії фільмів «Американський пиріг».

Сюжет будується навколо ілюстратора на ім'я Девід – автора скандального коміксу, персонаж якого, Майор Крімпай, стає інтернет-мемом. Переслідуваний суспільством і цивільними активістами Девід вирішує почати життя з чистого аркуша і переїжджає в Україну – країну, про яку він нічого не знає, але яку вважає небезпечною і дикою.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Зірка «Безславних виродків» може знятися в українському фільмі
28 грудень, 2017, 03:48