«УКРОП» спровокував зрив сесії міськради в Ковелі, - секретар

«УКРОП» спровокував зрив сесії міськради в Ковелі, - секретар
Секретар Ковельської міської ради Віра Федосюк розповіла, чому зірвалася сесія ради.

"Друге пленарне засідання 32-ї сесії міської ради було зірване фактично ще й не розпочавшись. При оголошенні запитів і звернень ситуація, спровокована фракцією "УКРОП", вийшла з-під контролю. Невдоволенні мешканці вулиці Назарія Яремчука вимагали негайного вирішення питання щодо ремонту та водовідведення їх вулиці та включення цих робіт в бюджет 2018 року", - написала посадовець у Facebook.

Міський голова Олег Кіндер пояснював людям, що без відповідної документації, у якій буде чітко визначено перелік робіт та їх вартість, зробити водовідведення та ремонт дороги, а тим більше фінансувати (тобто прописати в бюджеті 2018 року) неможливо, бо невідома вартість цих робіт — це можна буде зробити з розподілення залишків бюджету 2017 року в лютому або з перевиконання в липні 2018 року.

"Мешканці, які прибули на сесію, слухати міського голову відмовилися, а депутати від "УКРОПу" їх ще більше збурювали і не давали почути, тому робота сесії була зірвана. Оскільки в такій обстановці не було можливості продовжувати засідання сесії, міський голова оголосив перерву спочатку до 11, а потім продовжив до 12-00", - пояснила Федосюк.

Аби вирішити ситуацію з підтопленням, на яке скаржаться мешканці вулиці Назарія Яремчука, міський голова Олег Кіндер, його заступник Андрій Товстига, начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства разом з депутатами виїхали на місце. Наразі перебувають там, - додала посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я чому не згадується провулок Лермонтова, ситуація тут ше гірша чим на Яремчука.
Відповісти
Останні новини
«УКРОП» спровокував зрив сесії міськради в Ковелі, - секретар
28 грудень, 2017, 12:33