Розмитнити єврономери можна буде до 1000 євро

Розмитнити єврономери можна буде  до 1000 євро
Власники авто на іноземній реєстрації сіли за стіл переговорів з представниками влади, а тому сподіваються, що врешті-решт знайдуть компромісне рішення проблеми.

Про це розповів один з керівників АвтоЄвроСила Олег Ярошевич, - пише autonews.ua.

«У цьому році ми заявили про себе як про серйозну організації. І жителі сіл, і міст знають, що у них є можливість купити не просто дешеву машину, а нормальну машину. З нами почали рахуватися і спілкуватися в Кабміні, Верховній Раді, Адміністрації президента. Якщо ми раніше говорили, що «Єврономер» потрібно узаконити, то зараз наша риторика змінилася - ми вимагаємо прийняти закон, який дав би можливість кожному українцю купити якісний і доступний автомобіль.

Зараз у нас триває діалог в тому числі і з Ніною Южаніною, ми розробляємо закон, класифікатор, за яким буде можливість за суму від 600 до 1000 євро розмитнити автомобіль. Вже йдуть предметні діалоги, створені робочі групи. Це зараз не афішуються, щоб не робити процес предметом політичних ігор», - каже Олег Ярошевич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 38
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви що ох..ли? Це я, як чесний громадянин заплатив за розмитнення 3500 у.о., а вони понавозили всякий мотлох і вимагають... Ніх..я собі заявочки!
Відповісти
Треба спочатку щоб кожен той корч мав (TUV) європейський, тоді тільки можна про щось говорити... бо ті « каліки» розвалюються на ходу... без каталізаторів...
Відповісти
да ти просто лошара(
Відповісти
У Вас що зависть чи що? Не кожна людина в Україні може собі дозволити заплатити 3500 у.о. (97819,63 грн.) тільки за розмитнення. Я наприклад такої можливості немаю і покищо немаю авто, але з радістю скористаюсь можливістю придбати за адекватні гроші нормальну машину (не корча як ВАЗ 2101, або ланос в якому з безпеки тільки іконка) томущо 97 000 грн. я заробляю за півтора року якщо не їсти не пити. А в мене дитина дружина в декреті, і авто нам ой як потрібно, я живу в селі так що авто мені потрібно хочаб для того щоб до батьків їздити з дружиною і дитиною. А про КОРЧІ як ви виразились мовчали б, Заїдьте за місто і через вікно свого мерса подивіться кругом які авто років так 70-х 80-х їздять
Відповісти
А хрен вам в сраку шоб штани не спадали, не хочете?. Чому я платив більше 4 тисяч за розмитнення?
Відповісти
Краще бмв купити в яку похуваєш ще одну бмв. З лисою резиною на яку нема грошей
Відповісти
Згідний з Юзер!!!!!
Відповісти
А ви що всі офігіли зробили безвіз , а я за візу платив 300$ . І офігіли фсі хто користується субсидіями а я плачу повну вартість. Всі просто офігіли.
Відповісти
Ці хто проти - це звичайні тролі южаніной і васадзе, вони за те щоб наші гаджнти накшталп смартфонів ввели ліцензію і побори щоб ті здорожали втричі, а син авакова побудує завод де буде випускати низької якості смартфони і зароблятиме на цьому мільйони бо населення буде вимушене їх купувати, а ці тролі будуть давати за бюджетний смартфон 500-600$ і будуть кричати ощо вони сплатили ці гроші і всі мають так платити, але в цьому є плюс і для них, слідуючий автомобіль який вони купуватимуть буде за адекватну ціну
Відповісти
У меня мой сосед сидел.давай и тебя посадили.ты к этому стремился
Відповісти
Допомрга в розмитненні авто до 2010р.в.всього за 500$.0956142311 ІВАН
Відповісти
Чоловіче,ти офігів ,якщо тобі соромно в Ланос сідати! І не така вже там безпека погана. а до батьків можна і громадським транспортом добиратися.Маршрутки в найзадрипаніші села їздять.Так люди все життя катаються.А в селі тобі авто ні до чого.краще мотоблока купи.:)Чи коня.ґбензин дорогий-не з твоєю зарплатою на авто кататися.
Відповісти
Мене вражає рабська психологія людей яким говорять що з них будуть зняті побори , а вони ні миж заплати і повинні всі тепер платити, питання таке, це що останній автомобіль у вашому житті? А кому подобаеться платити в тричі вищу ціну ніж вона коштує - то будьласка - чемодан , вокзал,росія
Відповісти
видають бажане за дійсне))
поки закон не приймуть - нічого не буде, а закон - не приймуть, бо узаконювати беззаконня не правильно, про це їм прямо вже не раз казали.
Відповісти
Хитрожопі
Відповісти
які ви всі жалюгідні,я теж розмитнив по повній,а діти в вас є?їм теж треба авто,хай вони житимуть краще і ні кому за вигадки не платять,це ж добре коли менше податків,ци вам треба як у мультику (чіпаліно).схаменіться,відпустіть свою жабу
Відповісти
Зазвичай проти тільки ті, хто має можливість розмитнити собі машину 2015-17 року, ті, хто вчора «лохонувся» та заплатив мито у розмірі 3000€ тому що не вірять в майбутнє України. Як на мене, потрібно задуматись кому насправді ми ці гроші платимо і можливо тоді однодумців стане велика більшість, що дасть змоги скоріше вирішити питання, насамперед, СПРАВЕДЛИВОСТІ та РІВНОСТІ усіх громадян
Відповісти
А нам срати що ти платив
Відповісти
Я маю новентьку тойоту lc200! Але за те щоб люди змогли собі купити дешеві машини за кордону а не їздили на ланосах тупорилих! Нехай бензин навіть піднімуть але розмитнення скасують сукі депутатські!
Відповісти
Всі хто пише тут про те що проти безмитових авто це не українці! Це депутати мабудь наші пишуть тут
Відповісти
Всі хто тут пише проти авто без мита це не українці це депутати пишуть цей бруд!
Відповісти
Нехай купляють по закону і розмитнюють а не на фуфельних документах.
Відповісти
не треба плутати зменьшення розмитнення на законодавчому рівні із незаконним ввезенням авто "верблюдами".
суть бляхарів одна - понавозили, тепер настає година "Х" і доведеться відповідати за порушення закону, то почали каламутити воду, щоб уникнути покарання.
тому дешеве розмитнення зваісно буде, але точно бляхарям сьогоднішнім то не світить, бо їх машини на тимчасовому ввезенні іншою особою, тому легалізувати на себе - неможливо, треба вивозити і завозити знову. Але вивозити теж повинен той самий верблюд, якого вже немає - коло замкнулося...
Відповісти
Чому громадянин Польщі,мій знайомий, купивши авто в Бельгії розмитнюючи його в Польщі заплатив за все 2000 злотих(це 500доларів)? Чому громадяни країни які багатші приблизно в 5 раз платять за розмитнення менше в 5 раз ніж Українці? Розмитнення повинне бути але адекватне 500- максимум 1000 доларів. Якщо якісь люди цього доб'ються для всих громадян нашої країни то честь їм і хвала. Бо менше будуть платити всі. І ті хто перший раз буде розмитнювати- і ті хто перший раз заплатив дуже дорого. Потрібно допомогати один одному добиватись від влади для людей якихсь справедливостей, а не тільки вибачаюсь "лити бруд" на інших то му що біль ні на що не здатен
Відповісти
Моя думка така що краще було не розмитнювати євро шляхи а зробити плату у розмірі 10 гривень за добу думаю це був би найкращий варіант для всіх дякую
Відповісти
Знизити мито - це добре, але лише для тих авто які мають повноцінний європейський тех.огляд. А оті старезні єврокорита, які мало того, що забруднюють атмосферу, то ще й купа аварій на дорогах, і які ні за що не відповідають((( - ВИВЕЗТИ НАФІГ НАЗАД У ЄВРОПУ. Нащо нам той хлам в Україні???
Відповісти
Можна розмитнити але потрібно зробити повноцінне ТО. Щоб визначити корчі, яким місце на звалищі від тих хто може їздити по дорозі.
Відповісти
Депутати накупили авт по 149 тис гривень Квартир по 5 грн Особняків по100 тис грн ( офіційно) А тут за розмитнення такі гроші За що?
Відповісти
Дивуюсь коментам наших людей. Та що це остання машина у вашому житті??? Щоб вас всіх жаба не душила. Для всіх автомобілів нових старих ітд треба просто підвести закон до євро норми. Щоб платили кожен рік по 300$ а не за раз по 4-5тисяч$. А то толку від того шо ви платили по 5т$ Яник всьо вкрав а ви і дальше телімпаєтесь по гавнянних дорогах.
Відповісти
Україна перетворюється в країну 3-го світу рівня Африки. Навіщо європейцям тратися на утилізацію старих авто, якщо тепер бабуінам всі зламки без техогляду можна парити ще і заробляти на цьому
Відповісти
Бо ти лох,
Відповісти
Краще купити євробляху чим двойнік двойніка на укр.номерах
Відповісти
Комусь мало того що накрали бюджет за 25 років. Найбагатші у нашій країні то депутати а не бізнесмени
Відповісти
якми кажучи в європі, той авто і ціни мають бути як у європі...а не (йомайо) гольф 4 1.9 тді 5 тис.дол.( в європі 1400 дол.)
Відповісти
Вафлі з кремом!
Відповісти
Петрусь, ви жальогідний вузьколобий недоумок, якщо небачите позитивного в тому щоб змінити систему!
Відповісти
Як кажуть без дозволу і жизнь плоха ті хто платив и хоче платити комусь 3500 євро і більше за машини тохай платить я особисто тільки за такий закон щоб машини мали адекватну ціну а не платити за корч на українських номерах якому 25 років і вартує 5000доларів коли його ціна у Європі 600 доларів.
Відповісти
Дивні ви якісь люди, всі тут чесні громадяни які хочуть жити в чесній державі яка не просто обкрадає нас а й дає можливість гідно жити, бо це не мито це крадіжка,треба розвиватись а не деградувати, чому ти маєш платити за розмитнення авто більше чим за річну мінімальну зарплату???
Відповісти
Останні новини
Розмитнити єврономери можна буде до 1000 євро
28 грудень, 2017, 13:19