На Волині нагородили переможців «прокурорського» конкурсу

На Волині нагородили переможців «прокурорського» конкурсу
У прокуратурі Волині нагородили переможців регіонального конкурсу студентських робіт.

Про це інформує прес-служба відомства.

28 грудня заступник прокурора Волині Сергій Єфремов зустрівся з переможцями регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу творчих робіт студентів вищих навчальних закладів, присвячених темі прокурорської діяльності.

Конкурс проходив на виконання спільного наказу «Про співпрацю та комунікацію між відомствами», підписаного 13 жовтня 2017 року Генеральною прокуратурою України і Міністерством освіти та науки України з метою обміну інформацією, здійснення просвітницької та правоосвітньої діяльності, спрямованої на набуття молоддю необхідних знань у сфері запобігання злочинності та корупції, проведення освітніх заходів серед школярів та студентів.

Учасники конкурсу презентували 21 творчу роботу на теми: «7 кроків до покращення роботи прокурора» та «7 кроків прокурора назустріч суспільству». З усіх творчих робіт, що надійшли, комісія з оцінки робіт студентів, до складу якої ввійшли прокурори, представники Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації та вищих навчальних закладів області, обрала найкращі.

Відтак переможцями регіонального етапу конкурсу стали студенти юридичного факультету Східноєвропейського Національного університету імені Лесі Українки Торчило Яна, Чечелюк Олег, Кислюк Роксолана та студент факультету історії, політології та національної безпеки цього ж вузу Кириченко Станіслав.

Творчі роботи саме цих учасників конкурсу набрали найбільшу кількість балів під час оцінювання комісією на предмет актуальності та новизни, а також креативності та доступності поданої інформації.
Переможцям конкурсу були вручені дипломи.

У своєму вітальному слові заступник прокурора області Сергій Єфремов подякував студентам за активну участь в конкурсі й побажав подальших успіхів у навчанні та здобутті обраного фаху.

Окрім того, переможці конкурсу матимуть можливість пройти практику в органах прокуратури Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині нагородили переможців «прокурорського» конкурсу
28 грудень, 2017, 15:54