Палицю перевірить НАБУ, – ЗМІ

Палицю перевірить НАБУ, – ЗМІ
Ігоря Палицю, голову Волинської обласної ради, чекає перевірка НАБУ.

Детективам Національного антикорупційного бюро передали кримінальне провадження, яке було порушено Генеральною прокуратурою за фактом можливого зловживання владою чиновниками Державної служби геології і надр та Волинської обласної ради під час видачі на видобуток бурштину в регіоні комунальному підприємству «Волиньприродресурс».

Про це журналісту «Слова і Діла» розповів поінформоване джерело.

За словами співрозмовника, попередня кваліфікація кримінального провадження ч.2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем).

Також джерело додало, що в рамках цього кримінального провадження НАБУ перевірить голову Волинської облради Ігоря Палицю за фактами можливого декларування недостовірної інформації.

До того ж, як відомо, одним із ініціаторів створення «Волиньприродресурсу» також був Палиця.

Як відомо, з матеріалів розслідування ГПУ «Волиньприродресурс», яке було засноване Волинської облрадою в квітні 2016 року, отримало спецдозволи від Держгеонадр на видобуток протягом 20 років бурштину в районах Волинської області на загальній площі понад 50 тисяч гектар.

У ГПУ зазначили, що підставою для видачі спецдозволів стала заява «Волиньприродресурсу» про те, що підприємство за власні кошти здійснило геологічне вивчення надр і підрахунок запасів корисних копалин. Також у прокуратурі не змогли встановити походження коштів, які КП заплатило за спецдозволи і додали, що документи були видані без проведення аукціону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба щоб ще міську раду перевірили, всіх посіпак палиці, пустовіта, поліщука, недопада і т.д.
А то гроші крадуть і не озираються, землю дерибанять - і не червоніють, ригам бувшим дупи лижуть за 30 срібних монет, гидота, а не партія.
Відповісти
Треба міську раду поставити на місце. Так званого в.о. мера не чути, ніби він провалився в унітаз і спустив за собою воду. А скрізь рекламують прищаву дорослу дитину. На усіх світлинах, в усіх інформаціях ЗМІ, власником якиї є поліщук, видно тільки його нікчемну персону. Тобто, ганебна передвиборна агітація вже давно розпочалась. Для одного козла.
Відповісти
От суче племя. Гунчіло деребанив землі а перевіряти будуть комунальне підприємство яке мало наміри заробляти для області. Отакі сумні реалії.
Відповісти
він член банди олігархів котра сама і створила НАБУ
Відповісти
НАБУ створили по наказу з америки, щоб контролювати і викривати хабарників у вищих щабелях влади!
Відповісти
Останні новини
Палицю перевірить НАБУ, – ЗМІ
29 грудень, 2017, 11:40