Лучанин відзначив 103-річчя. ФОТО

Лучанин відзначив 103-річчя. ФОТО
Сьогодні лучанин Сильвестр Сергійович Недбайло відзначає 14 січня 103-тю річницю від дня народження.

З поважною датою його привітав міський голова Микола Романюк, зазначивши, що такі люди є гордістю міста, з них треба брати приклад, повідомили у прес-службі мерії.

Сильвестр Недбайло має двох дітей, чотири онуки та сім правнуків. Він - з родини довгожителів: його дідусь з бабусею дожили до ста літ, а батьки до 98-ми. Тепер він проживає з сім’єю дочки Анни. Вона розповіла, що батько доброзичлива людина, багато безоплатно допомагав односельчанам, ніколи не сварився і завжди був чимось зайнятий.

Народився він 14 січня 1910 року в селі Луковичі Іваничівського району Волинської області. Працював механізатором, сторожем. Його трудовий стаж становить 37 років. Він - інвалід Великої Вітчизняної війни.

З метою належного вшанування найстаріших мешканців міста, відповідно до Комплексної міської програми соціального захисту населення на 2011-2015 роки, з коштів міського бюджету імениннику виділено грошову допомогу у розмірі 500 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нормальний дядько, нормально, як на такі роки, виглядає. Не те, що теперішні: в 30 років - імпотенція, аденома простати, подагра, геморой від сидні і лінощів, ожиріння серця і ще купа діагнозів. Хай живе ще довго! Щастя йому і здоровя!
Відповісти
Могли б більше дати.
Відповісти
Здоровя та довголіття
Відповісти
В сучасних чоловіків, які надміру вживають і закушують, зовнішній вигляд значно гірший і не вселяє оптимізму. Тому й закрита статистика про справжню середню тривалість життя наших чоловіків сьогодні становить 59,5 років. Це трішки краще за Африку. За пару десятків років для чоловічої статі України може відпасти потреба в пенсійному фонді по старості. Таким факторам посприяють харчування ядами і сурогатами, медичне обслуговування рівня початку 20-го століття, менталітет і стиль життя, екологія.
Відповісти