Розповіли шокуючі подробиці вбивства правозахисниці

Розповіли шокуючі подробиці вбивства правозахисниці
Правозахисниця і юрист Ірина Ноздровська, тіло якої виявили в річці під Києвом, померла від множинних колото-різаних травм.

Про це розповів спікер Нацполіціі Київської області Микола Жукович, - інфомує Сьогодні.

Він відразу ж зазначив, що експертиза спростувала ймовірність зґвалтування правозахисниці.

"Версія зі зґвалтуванням відпадає, оскільки експертиза показала, що його не було. На її тілі знайшли колото-різані рани на шиї і на підборідді. Тобто йдеться про насильницьку смерть. На даний момент немає остаточних результатів СМЕ. За попередньою версією, вона померла не від утоплення, а саме від нанесення колото-різаних ран", – сказав Жукович.

Також він спростував чутки, що нібито дядько засудженого за смертельну ДТП, виїхав до РФ. Відзначимо, що він є колишнім головою Вишгородського районного суду.

"Ніхто нікуди не тікав і не виїжджав, принаймні, на вчорашній вечір", – підкреслив Жукович.

Раніше в поліції озвучувалися версії мотиву злочину. Правоохоронці відкидають ймовірність самогубства і вважають, що, швидше за все, вбивство пов'язане з її професійною діяльністю, в першу чергу через її участь в справі щодо загибелі її сестри в ДТП.

Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри – Світлани Сапатінської, яку в с. Демидів 30 вересня 2015 року на смерть збив племінник голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський. Після смертельної ДТП Россошанського спочатку не заарештували, а відпустили під домашній арешт. В травні 2017 року Россошанського засудили до семи років ув'язнення, його захист подав апеляцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розповіли шокуючі подробиці вбивства правозахисниці
03 січень, 2018, 15:55