Голова курортного району Волині назвав найбільші «зради» 2017-го

Голова курортного району Волині назвав найбільші «зради»  2017-го
Двома найбільшими невдачами за час керування Шацькою РДА голова Василь Голядинець вважає скасування тендера по каналізуванню Шацька та непроведення реконструкції будівлі дитячого відділення колишньої лікарні.

Про це він розповів у інтерв'ю прес-службі РДА.

"Мені найбільше болить те, що не вдалося розпочати каналізування в селі Світязь. Адже для цього було проведено певну підготовчу роботу. Як я згадував вище, тендерний комітет Світязької сільської ради відмовив переможцю тендеру з будівництва очисних споруд у селі Світязь, мотивуючи відсутністю у нього 27,88 кг клейової суміші.

Отже, безвідповідальний підхід Світязького сільського голови до реалізації даного проекту став на заваді вирішенню проблеми з природного екологічного стану озера Світязь. З таким підходом до роботи ми ніколи не вирішимо екологічних проблем і не створимо належних цивілізованих умов для організованого туризму та відпочинку".

"Шкода також, що не вдалося зробити реконструкцію існуючої будівлі дитячого відділення колишньої лікарні під гуртожиток для працівників медичної сфери, Пульмівської амбулаторії та Будинку культури селищі Шацьк. У наступному році будемо працювати з усіма можливими фондами, аби дані об’єкти були завершені".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що, у нас є курортний район?
Відповісти
Останні новини
Голова курортного району Волині назвав найбільші «зради» 2017-го
04 січень, 2018, 02:15