За два роки зоопарк має позбутися сорому, - луцький мер

За два роки зоопарк має позбутися сорому, - луцький мер
Вивести Луцький зоопарк на рівень щонайменше Рівненського зоопарку за два роки повинна новопризначений директор звіринцю Людмила Денисенко.

Таке завдання керівнику зоопарку 15 січня на оперативній нараді дав луцький міський голова Микола Романюк.

Він привітав її з призначенням на посаді керівника та зазначив, що нове керівництво матиме вдосталь роботи.

«Аби ми за два роки з вами завдяки тому проекту, який виграний, щоб у наш зоопарк було не соромно зайти. Аби не казали, що у Рівне треба їхати. Тільки в Рівне їхати. Ми повинні завжди прагнути кращого, але аби за два роки, до кінця 2014 року, наш зоопарк був зовсім інший», - зазначив мер.

Як відомо, у Рівненському зоопарку сьогодні є 150 видів тварин. Він займає природний лісовий масив площею 4,7 га.
На території зоопарку знаходиться більше 130 видів дерев, трав та кущів. Рівненський зоопарк - науково-освітня установа, основними функціями якої є збереження та відтворення зникаючих видів тварин та пропагування природничих знань серед населення. Щорічно Рівненський зоопарк відвідує більше 150 тисяч чоловік, йдеться на сайті зоопарку.

Нагадаємо, що донедавна Луцький зоопарк очолював Володимир Гончаров. Втім за рекомендацією депутатів Луцької міської ради його звільнили.

Модернізувати зоопарк повинні завдяки грантовій угоді на виділенні коштів для модернізації зоокуточка у рамках програми добросусідства «Польща-Білорусь-Україна».

Окрім цього на постійну роботу прийнятий директор КП «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Василь Цетнар. Саме він очолював це підприємство до того, як на посаду керівника у 2008 році був призначений Олександр Вікторов. Нагадаємо, Вікторова за хабарництво засудили на 5 років.

Нагадаємо також, що 15 січня міський голова повідомив про офіційне призначення на посаді начальника відділу муніципальної дружини Валентина Шпака.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке нове керівництво??? Заступниця Гончарова стала директором, а Гончаров тепер уже її заступником. Пане голово, це - безголове кадрове рішення! Таким чином дуріть себе, але не гродян. Закрийте той концтабір для звірів, не мучте тварин і не смішіть людей.
Відповісти
Дезінформація у вас. Гончаров працювати не буде заступником. Директором заслужено стала людина, яка увесь час тягнула вантаж роботи на собі. Поки Гончаров бухав на офісі.
Відповісти
Повністю погоджуюся з саньком ,весь час новоспечений керівник у минулому заступник Людмила виконувала всі організаційні роботи в зоопарку вона бігала домовлялась з адміністрацією супермаркетів для того щоб вони надавали доповогу зоопарку у вигляді харчових комплектів різної групи,що дало змогу розширити раціон харчування тварин ,зоопарку потрібен такий енергійний ,молодий,відповідальний керівник,також велика подяка працівникам фанатікам зоопарка за їхню роботу,а нашим депутатам яких ми обрали всебічно допомагати новому керівнику .
Відповісти
Закрийте той жах... нічого там не змінить. Зара при справах та же банда. Без допомоги міста як в Рівному не буде толку. Але та банда що була, що буде їх просто вкраде.
Відповісти
Макс ти особисто знаєш нового керівника?як ти можеш всіх під одну косу?нехай попрацює дамо шанс а пізніше будем робити висновки.
Відповісти
Останні новини
За два роки зоопарк має позбутися сорому, - луцький мер
15 січень, 2013, 10:54