Переселенки організували благодійну виставку в Луцьку

Переселенки організували благодійну виставку в Луцьку
Учасниці жіночого клубу «Дари Макош», серед яких – здебільшого переселенки, у партнерстві з Волинською обласною бібліотекою для юнацтва та громадською організацією «Велес+» організували благодійну виставку-ярмарок художніх робіт.

Відкриття виставки відбулося сьогодні, 4 січня, у «юнацькій» бібліотеці, - повідомляє Волинська правда.

Художниця з Донецька Ірина Голощапова, яка заснувала аматорський жіночий клуб «Дари Макош», розповіла, що серед його учасниць є як переселенки з Криму і Донбасу, так і лучанки. А одна з важливих цілей клубу – здружити їх через спільні інтереси, оскільки, за словами Ірини Голощапової, жінки-переселенки часто відчувають себе самотніми у вже рідному для них Луцьку.

Керівник громадської організації «Велес+» Віктор Вальчук зауважив, що виставка діятиме протягом декількох днів. А, придбавши картину, можна не лише купити гарну річ для себе чи знайомих, але й долучитися до благодійності та подарувати дітям радість на різдвяні свята. Адже частину коштів від продажу картин витратять на купівлю солодких подарунків для дітей-переселенців.

До слова, декілька десятків картин, які представлені на виставці, виконані у найрізноманітніших техніках. Більше того, до продажу на виставці-ярмарку мають намір також долучити інші вироби ручної роботи (прикраси тощо), виготовлені на заняттях жіночого клубу «Дари Макош».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Переселенки організували благодійну виставку в Луцьку
04 січень, 2018, 21:26