Обікрали волинського журналіста

Обікрали волинського журналіста
Волинського журналіста і фотографа Валерія Мельника позбавили можливості працювати – невідомі викрали у нього три фотокамери та нетбук.

Як розповів сам Валерій Мельник (на фото), неприємність трапилась 11 січня між 16:30 і 19:00. Зловмисники проникли у його оселю через вікно, яке було зачинене на мікровентиляцію.

Мельник одразу звернувся у міліцію, втім, хто його «обчистив», невідомо.

Чоловікові особливо шкода фотокамер, адже фотографування – це не тільки його робота, а й найбільше захоплення.

«Забрали камери Nikon D300S, Nikon D300, Fujifilm FinePix S9500 і два об’єктиви Nikkor 70-300, Nikon 18-135», – повідомив Мельник.

«Мене фактично позбавили можливості займатися своєю журналістською роботою. По-людськи образливо», – розповів Валерій Мельник.

Журналіст просить колег-фотографів допомогти знайти зловмисників.

Довідка

Мельник Валерій Степанович – власний кореспондент газети «Урядовий кур'єр» по Волинській області. Член Національної спілки журналістів України.

Спеціалізується на темі охорони навколишнього природного середовища. У загальнодержавній, обласній пресі та книгах опублікував сотні матеріалів та художніх творів на природоохоронну тематику.

Один із кількох українських фотографів, які постійно на професійній основі знімають дику природу.

Автор персональних постійно діючих виставок фото у редакції газети «Урядовий кур'єр» та у Волинській ОДА; персональних виставок портретів волинських журналістів «За п'ять хвилин до події», «Очі волинської журналістики» та різножанрових фото «Зачароване Полісся»; участь у фотовиставці ПРООН-Україна.

Нагороджений ювілейною медаллю «Двадцять років Незалежності України». Нагороджений Золотою медаллю української журналістики (2011 р.).

В рамках Загальнонаціональної програми «Людина року Волинського краю'2010» визнаний переможцем у номінації «Професіонал року (журналістика)».

Національною спілкою журналістів України визнаний переможцем конкурсу «Кращий фотожурналіст» за 2010 р.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"В рамках Загальнонаціональної програми «Людина року Волинського краю'2010» визнаний переможцем у номінації «Професіонал року (журналістика)». Не знав. Сумно, що така "ціна" акції "Людина року". Чим підтверджено? Баблом в так звану акцію? Чи маленькими замітками про "подвиги" волинських чиновників?
Відповісти
знаючий і не знає? парадокс... ;)
Відповісти
Частіше читай "Урядовий кур"єр". Там "замітки" в сторіку або розворот з аналітикою
Відповісти
тисну "лайк"!
Відповісти
Останні новини
Обікрали волинського журналіста
13 січень, 2012, 10:55