Луцьк відвідали чверть мільйона туристів

Луцьк відвідали чверть мільйона туристів
У 2017 році Луцьк відвідали 250 тисяч туристів.

Про це стверджують в управлінні туризму та промоції міськради, хоча зазначають, вираховувати точну кількість туристів − проблематично, тому статистика − орієнтовна. – йдеться в сюжеті 12 каналу.

Цьогоріч з бюджету міськради виділили майже півтора мільйони гривень для розвитку галузі туризму. Тоді деякі депутати зауважили, що цього нібито забагато. Очільниця управління дала відповідь, чому фінансування збільшили.

У цьому центрі можна замовити екскурсії, взяти карти міста безкоштовно, отримати відповіді на головні питання − де переночувати у Луцьку, які місця відвідати.

Окрім цього, за ці гроші планують організувати прес-тури для журналістів із інших регіонів, аби вони рекламували Луцьк у інших областях. Також міським коштом створять школу екскурсоводів, де будуть готувати кваліфікованих гідів.

Окремою статтею витрат є туристична інфраструктура − встановлення спеціальних вказівників та плакатів по місту. У планах також встановлення макетів, визначних споруд прямо поблизу них, аби з ними навпомацки могли ознайомитись люди із вадами зору.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дані свідомо занижуються для приховування фінансових надходжень.
Луцьк в 2017-му відвідало не менше 2 500 000 туристів.
Відповісти
По незалежних підрахунках GFUFU туристів було 4 453 675 чоловік, 346 786 собаки, 546 876 котів. Потрібно розширити річковий порт і автобан в Ліпіни.
Відповісти