Луцьких безробітних агітують на службу в Нацгвардію

Луцьких безробітних агітують на службу в Нацгвардію
У Луцькому міському центрі зайнятості безробітним розповіли про переваги служби у Національній гвардії України.

Про це повідомила фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Луцького міського центру зайнятості Надія Герило.

Військові ознайомили присутніх, які шукають роботу з умовами служби за контрактом у Національній гвардії України, розмірами заробітної плати (грошового забезпечення), соціальним пакетом для військовослужбовців.

На продовження зустрічі офіцери обговорили з директором Луцького міського центру зайнятості Оленою Шишовою можливость подальшої співпраці щодо проведення спільних заходів з метою інформування про переваги служби в Національній гвардії України.

Довідково:

Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України. Призначена для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки. Також забезпечує державну безпеку і захист державного кордону у взаємодії з правоохоронними органами. Припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), організованих груп та злочинних організацій є обов’язком певної структури.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьких безробітних агітують на службу в Нацгвардію
05 січень, 2018, 16:24