Стрімка кар'єра: луцька укропівка за чотири місяці «пройшла шлях» до заступника директора департаменту

Стрімка кар'єра: луцька укропівка за чотири місяці «пройшла шлях» до заступника директора департаменту
Депутат Луцької міської ради, укропівка Тетяна Янчук за три місяці пройшла шлях від депутата до заступника директора департаменту.

2 січня секретар міської ради Григорій Пустовіт підписав розпорядження, відповідного до якого Янчук отримала посаду заступника директора департаменту соціальної політики Луцької міської ради.

"Перевести з 02 січня 2018 року Янчук Тетяну Петрівну на посаду заступника директора департаменту соціальної політики Луцької міської ради з посади начальника відділу персоніфікованого обліку департаменту соціальної політики Луцької міської ради як переможця конкурсу з посадовим окладом згідно зі штатним розписом та присвоїти 9-й (дев’ятий) ранг посадової особи місцевого самоврядування", - йдеться в документі.

Зауважимо, що обов'язки начальника відділу вона виконувала від 29 серпня. До того ж від 15 серпня вона - радниця Пустовіта.

У 2015 році Тетяна Янчук стала депутатом міськради від партії "УКРОП". До виборів вона працювала в одному з "Офісів розвитку кварталу", які створили в межах проекту фонду "Тільки разом", що фінансується укропівцем Ігорем Палицею.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укропи єднаймося це наш останній бій. Багато загине але мій женевський общак врятуємо
Відповісти
Гниди укропівські куди ви лізете? Ще не було виборів
Відповісти
люди з Укропу коли вже за вас візьметсья прокуратура? чи прокуратура в долі? дограєтесь що люди візьмуть вас всіх на вила
Відповісти
Нє ну я тоже проти Палиці, біля нього багато прихвостнів, І лице Поліщука, це тупо політичний дешевий імідж гарного хлопчика під рукою палиці, але, що в нас є напротивагу Палиці, Гунчик який казав, що з порошенком буде до кінця, а на ділі розвалив автозавод, Чи гузь з Ляпіном і його самообороною де допусти таких як чуріков, рижков і ніколайчук до влади то Івахів тільки радітиме. На волині такі самі проблеми як і у всій країні, замість політиків, зявляються циркачі, дурні, підлабузники і олігархічне лайно. Треба змінювати всю систему.
Відповісти
Останні новини
Стрімка кар'єра: луцька укропівка за чотири місяці «пройшла шлях» до заступника директора департаменту
06 січень, 2018, 09:27