«Коштів у нас практично немає», - мер Луцька

«Коштів у нас практично немає», - мер Луцька
2013 бюджетний рік буде складним для Луцька, бо вже у першому півріччі мерія має сплатили 20 мільйонів гривень боргів за кредитами попередніх років.

Про це 15 січня під час оперативної наради повідомив луцький міський голова Микола Романюк.

До червня мерія мусить погасити борги перед «Ощадбанком». А до квітня - віддати борг банку «Форум».

Гроші брали як муніципальну позику, зокрема для ремонту дахів в багатоквартирних будинках за часів головування Богдана Шиби.

«Сьогодні говорити про якусь серйозну роботу в розвитку міста і побудові якихось об’єктів в цьому році не приходиться. І вчора вислів такий прозвучав, що ще відсотки треба заплатити, десь півтора мільйона. То ті дахи шатрові, які робили, вони з кожним роком стають золотішими і золотішими, бо відсотки треба платити по тому кредиту, за які робили дахи шатрові. А тепер за все, за пару дахів, повинне розраховуватися все місто», - зазначив міський голова.

«Ми нічого не можемо зробити у цьому році, а у нас проблем дуже багато, починаючи з проблем із каналізацією на Вересневому, проблема з освітою, по дахах, по садочках. І коштів у нас практично немає. Але з другої сторони я хотів би подякувати тим керівникам бюджетних установ, які зекономили на енергоносіях», - додав мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То для чого вас всіх туда обирали, щоб ви жалілись, що нічого не можете зробити і робити?! А земельні діляночки своїм чадам у короткий термін - це ви "впереди планеты всей"!!!
Відповісти
То оберiть знову Шибу - той не скаржився, а мутив дiльця як не мае бути.
Відповісти
То подайте у суд, якщо у вас є докази на ті "дiльця", а не ля-ля фа-фа!!! Мова про бездіяльність нинішніх!!!
Відповісти
Потрібно було кінотеатр Промінь за ринковою ціною продати, а не продавати Палкіну в одні руки і за безцінь! Прийдеться тобі папа карло за це ще відповісти і карабасу-барабасу, першому заступнику теж!
Відповісти
А облаштувати ще одну чотириповерхову контору замість "Будинку побуту", що на вул. Л. Українки і бабло знайшлося і можливості.
Шиба гроші хоч позичав на дахи в житлових будинках а ці собі на нові офіси, щоб розсадити всю рідню і коханок.
Відповісти
то встружіть ще один пам"ятник бандері,якщо нема коштів...
Відповісти
ШИБА ЗРОБИВ ДАХИ (які не течуть і які раніше постійно латали і викидали на них чи не малі кошти), ДОРОГИ (за шиби дороги майже всі у місті були перестелені,а не полатані, а 500 метрів по НАБЕРЕЖНІЙ до цих пір стоїть)АВТОБУСИ (якими ми до цих пір користуємось), ЗУПИНКИ МАРШРУТОК (навів лад із маршрутками які зупинялисі будь-де) ВИНИКАЄ ПИТАННЯ А РОМАНЮК що? БУРАТІНО, ЦУМ, і ПОРТ СІТІ (добудовується)
Відповісти
у своїх дружбанів - по кредити не треба буде ходити. Чого землю громади розбазарюєте ???
Відповісти