На «Ягодині» протестуватимуть проти нових митних правил

На «Ягодині» протестуватимуть проти нових митних правил


Поблизу МАПП «Ягодин» 10-го січня планують мирну акцію протесту: вимагатимуть скасування податкових обмежень, які нещодавно вступили в дію, на часте ввезення товарів із-за кордону.

Про це пише видання Кордон.

Як повідомляють активісти, збір мітингарів відбудеться перед автомобільним пунктом пропуску о 9:00 годині. Вони виступатимуть проти положень Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році».

Як відомо, цей закон набрав чинності 1 січня. Тепер правила безмитного ввезення товарів в ручному або супровідному багажі сумою до 500 євро (в аеропортах до 1000 євро) і з вагою до 50 кг діятимуть для тих, хто був відсутній в Україні понад 24 години і в’їжджає в країну не частіше, ніж раз на 72 години. За більш частого в’їзду без податків можна ввезти товари на суму тільки до 50 євро.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи готові мітингарі, проплачені контрабандистами, пояснити, навіщо їм ЩОДНЯ ввозити товарів для власного споживання на 500 євро та де вони беруть щодня 500 євро на товари для власного споживання?! Адже з їх слів - жити немає за що, але 500 євро в день витрачати на товари для ВЛАСНОГО СПОЖИВАННЯ десь беруться!!!
Чи готові мітингарі підтвердити законність походження 500 євро в день на товари для власного споживання, якщо всі офіційно не працюють?!
Чи сплатили мітингарі податки з 500 євро/день?!
Звичайному туристо той закон нічого не змінив - хтось їздить раз на місяць чи рік, привезе собі щось дійсно для власного споживання, а от контрабандистам швидкість переміщення товарів зменьшилась в 5 разів.
Бридко, що ті акції організовують бувші митники, прикордонники та сбушники, які знаючи систему із середини, просто пішли з роботи, щоб займатись контрабандою.
Відповісти
Останні новини
На «Ягодині» протестуватимуть проти нових митних правил
08 січень, 2018, 19:39