Чоловік, якого підозрюють у вбивстві Ноздровської, не розкаюється

Чоловік, якого підозрюють у вбивстві Ноздровської, не розкаюється
Підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської не розкаюється у скоєному й не збирається каятися.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів перший заступник голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін, - пише ТСН.

За його словами, правоохоронці встановили підозрюваного виключно завдяки зібраному масиву речових доказів.

"Про ніяке відверте зізнання підозрюваного мова не йде. Виключно завдяки зібраному масиву речових доказів ми встановили підозрюваного. Під час бесіди після затримання я особисто спілкувався з особою, яку ми обґрунтовано підозрюємо у скоєнні злочину. Людина не розкаюється у скоєному й не збирається каятися", - зазначив він.

Доказів, за словами силовиків, більш ніж достатньо. Усі подробиці обіцяють розкрити вже сьогодні. Відомо лише, що це близький родич Дмитра Россошанського, який збив на смерть сестру Ірини. Останні два роки жінка займалася цією справою. Увесь цей час їй погрожували.

Раніше у Нацполіції та МВС детально розповіли, як їм вдалося затримати підозрюваного у вбивстві юристки Ірини Ноздровської.

Повідомлялося, що правоохоронці відтворили увесь маршрут руху загиблої у день її зникнення – від станції метро "Героїв Дніпра" до селища Демидів на Київщині. Своєю чергою, глава МВС Арсен Аваков прокоментував затримання і зауважив, що "докази більш ніж вагомі".

Також ЗМІ повідомляли, що затриманий за підозрою в убивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрій Россошанський розповів про подробиці скоєного злочину. Пізніше слідчий Вишгородського відділу поліції оголосив підозру у вбивстві Ірини Ноздровської.

Нагадаємо, 1 січня в одній з річок в Київській області знайшли тіло Ноздровської яка зникла за кілька днів до цього. Жінка особисто вела справу в суді про ДТП, в якій загинула її сестра. Смертельна аварія сталася 30 вересня 2015 року в селі Демидів Вишгородського району Київської області. Дмитро Россошанський, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, на своїй машині на смерть збив односельчанку, 26-річну Світлану Сапатинську. Дядько винуватця ДТП на той момент був головою Вишгородського районного суду. Родичі і друзі Россошанського неодноразово погрожували розправою Ірині та її сім'ї, про що є зареєстровані кримінальні провадження.

Прокуратура Київської області взяла розслідування на особливий контроль. Так, 2 січня на мітинг до головного управління МВС в Києві вийшли близько 500 осіб, які вимагають знайти вбивць

Клімкін назвав вбивство правозахисниці Ноздровської викликом для держави та тестом суспільства правозахисниці Ірини Ноздровської.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловік, якого підозрюють у вбивстві Ноздровської, не розкаюється
09 січень, 2018, 09:46