За митні гроші відремонтують дорогу Луцьк – Ковель

За митні гроші відремонтують дорогу Луцьк – Ковель
Волинська митниця у 2018 році очікує на зростання кількості митних платежів. Відтак, за отримані від перевиконання індикативних показників кошти на Волині хочуть протягом 2 років відремонтувати дорогу Луцьк – Ковель та Ковель – Ратне.

Про це йшлося під час оперативної наради у Волинській ОЛА 9 січня.

Цьогоріч на ремонт доріг в області митниця спрямувала 766 млн грн від перевиконання індикативних показників. У 2016 році ця сума була значно меншою і становила 150 млн грн.

За словами в.о. начальника Волинської митниці Тетяни Кравець, нині митникам ще не довели індикативних показників на 2018 рік. Однак, до держбюджету з митниці вже перерахували 80 млн грн. Загалом же в січні очікують на 350 млн грн.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик подякував за плідну співпрацю та повідомив, що у цьому році ремонтуватимуть дорогу Луцьк – Ковель. До кінця ж 2019 року планують завершити й ремонт дороги Ковель – Ратне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я вас прошу, не смішіть. Спочатку відремонтуйте дорогу на Володимир, а то вже прозвітували, що її зробили, хоча це не так. Вже після цього візьметесь за інші
Відповісти
А дорога Ковель-Львів коли ремонтуватиметься??? Ділянка Володимир -Нововолинськ- Червоноград просто в стані жаху. І це за 30 км від кордону з Польщою!! Сором за таку владу!!
Відповісти
Людоньки чого ви напали на цей відрізок дороги? ви бачили який жахливий стан траси Ковель - Ратне? Якщо ні, то не висловлюйте поки своїх претензій
Відповісти