В «УДАРі» обіцяють оскаржити рішення парламенту, прийняті «кнопкодавами»*

В «УДАРі» обіцяють оскаржити рішення парламенту, прийняті «кнопкодавами»*
Партія «УДАР» оскаржить прийняті за допомогою голосування чужими картками рішення Верховної Ради, заявив заступник голови Волинської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Алєксєєв (на фото).

Про це Ігор Алєксєєв заявив у Луцьку під час брифінгу 15 січня.

«Протягом першої сесії ми побачили, що Партія регіонів і комуністи намагаються робити те, що й в попередніх скликаннях – вони хочуть і далі набирати потрібну кількість голосів шляхом «гри на піаніно», - сказав Ігор Алєксєєв.

«Особливо бентежить безвідповідальна і провокаційна позиція партії влади напередодні приїзду місії МВФ. У той час, коли Україну чекають дуже важкі переговори, в парламенті відбувається голосування з порушенням Конституціїі регламенту, і незаконно «обирають» голову Нацбанку. Це може значно послабити авторитет нашої держави на переговорах», - вважає ударівець.

«Щоб почати протидіяти усім цим беззаконням, «УДАР» оскаржить прийняті за допомогою голосування чужими картками рішення Верховної Ради. Також, депутати від «УДАРу» звернуться до Конституційного Суду України для визнання неособистого голосування протиправним», - заявив Ігор Алєксєєв.

«Ми плануємо перейти й до більш радикальних методів: вже з початку наступної сесії «УДАР» зініціює запровадження письмової реєстрації народних депутатів кожним засіданням і особисто буде проводити контроль за цим процесом», - пообіцяв він.

Алєксєєв додав: «Не треба забувати й про вимогу «УДАРу» введення в дію сенсорної кнопки – системи «Рада-3», яка була зареєстрована ще на першому засіданні Верховної Ради нового скликання і котра вперто ігнорується спікером».

«З розмов із колегами з інших фракцій та позафракційними стає зрозуміло, що чимало наших ініціатив мають шанс бути прийнятими. Але для цього має бути припинена практика так званого «піанізму», - вважає Алєксєєв.

Ігор Алєксєєв вважає, що депутати фракції «УДАР» працюють як монолітна команда. «Ми справою довели: всі підозри щодо нашої співпраці з владою виявились чорним піаром», - сказав він.

«УДАР» з перших днів свого перебування у Раді розпочав виконання своєї передвиборчої програми, вважає Ігор Алєксєєв.

Серед конкретних кроків, які зробив «УДАР» у парламенті, заступник голови Волинської обласної організації партії «УДАР» назвав реєстрацію пакету законопроектів, якими встановлюється загальні підстави нарахування пенсій для президента, депутатів і вищих чиновників.

«Ми також пропонуємо скасувати численні депутатські пільги – від надання квартири до пожиттєвого утримування». – додав він.

«Ми пропонуємо знизити податкове навантаження на українських підприємців. Ми зареєстрували всі необхідні законопроекти для проведення виборів мера Києва та повернення самоврядування в столицю», - нагадав Ігор Алєксєєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В «УДАРі» обіцяють оскаржити рішення парламенту, прийняті «кнопкодавами»*
15 січень, 2013, 16:25