Погода в Україні на 16 січня

Погода в Україні на 16 січня
У середу 16 січня в Україні очікується мінлива хмарність.

На більшій частині країни збережеться сніжна погода, передає IA ZIK.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність. У регіоні буде переважно сніжна погода. Температура повітря знизиться вночі до -7...-1 градус, вдень – до -1...+3. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність, в регіоні можливий сніг. Температура повітря вночі до +1, вдень до +2 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважати сніжна погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -2...0 градусів, удень – від -1 до +4. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні можливий дрібний сніг. Вночі повітря охолоне до 0...+2 градусів, вдень – до +4. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно сніжна погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -4...-2 градуси, вдень повітря прогріється до -2...+2. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Криму теж очікується мінлива хмарність, на півострові опадів не передбачається. Вночі температура повітря складе +7 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +9 до +14 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважати сніжна погода. Вночі -4...-2 градуси, денна температура повітря становитиме +1...+3. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: погода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.