Знаменитий луцький гурт шукає приміщення для творчої роботи

Знаменитий луцький гурт шукає приміщення для творчої роботи
Гурт «ФлайzZzа» та студія «Аромотерапія Запис» шукають приміщення для творчої роботи.

«Будемо вдячні за будь-яку допомогу в цьому напрямі – репости, наведення на потрібних людей, пропозиції. Нам усе це дуже цінно та необхідно», - йдеться в повідомленні на сторінці гурту в Facebook.

Публікуємо цей допис без змін і правок:



А тепер трішки історії..

Кілька років тому нас у своїх стінах приютив Луцький національний технічний університет. Ми страшенно зраділи новині, адже і приміщення велике нам дісталось і обіцялось на тривалу співпрацю. Ми забацали своїми силами ремонт, «нахукали» туди чудову творчу атмосферу, гукнули потрібних людей і гайда за роботу! Флайзюки репетували, створювали і записували нові пісні. Аромотерапія в особі Тараса Сватули (Тарас Сватула (Alf Aromoman)) теж добряче пішла вперед, встигнувши зробити колосальну роботу: записано 5 альбомів, з яких 4 міжнародні (США, Швейцарія, Люксембург, Франція, Англія), відзнято не одне відео (в тому числі відеокліп із Швейцарцями), записано трек, який вийшов на вінілі у Франції. Ну і десятки пісень із вітчизняними виконавцями з різних міст.

Окрім того ФлайzZzа в той самий час і в тому ж місці записувала свій четвертий альбом каверів на відомі українські хіти «МК-60». У цю платівку увійшли переспіви (а відповідно укладені угоди про таку можливість) на пісні ВВ, Ніни Матвієнко, Піккардійської Терції, Оксани Білозір, Скрябіна, Братів Гадюкіних, ТНМК, The Вйо та багато інших. Словом, колосальна робота, яку легко можна відшукати в інтернеті по всьому світу.

Користуючись нагодою, хочемо подякувати і ЛНТУ, і усім причетним до тих часів і роботи. Без вас нам було б це робити набагато важче.

На жаль, під кінець 2017 року ми змушені були покинути Політех..

А тепер до справи. Нам здається, що і Шевченка ми знали б менше, якби не меценати і люди, які його підтримували свого часу. Тож будемо вдячні за будь-яку підтримку та допомогу від вас, друзі. Наразі нам для продовження та реалізації своїх творчих планів потрібне приміщення. Якщо володієте якоюсь інформацією, або ж самим приміщенням, з яким могли б нам допомогти, то дайте про себе знати. Дякуємо.

Наша сторінка у Фейсбуці, куди чекатимемо повідомлень: www.facebook.com/flyzzzaofficial

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Товариство примішень в Луцьку НАВАЛОМ через одне пише ОРЕНДА... РАз ви берете участь в шоу-БІЗНЕСІ то визначтесь скільки ви готові платити і питання закриється за день або в центрі а бо на переферії чи в приміському селі точно щось знайдете....
Відповісти
Останні новини
Знаменитий луцький гурт шукає приміщення для творчої роботи
11 січень, 2018, 09:36