Луцьк отримав 67 мільйонів на лікарні, Вересневе, Омеляник, Сапалаївку і центральний парк

Луцьк отримав 67 мільйонів на лікарні, Вересневе, Омеляник, Сапалаївку і центральний парк
У державному бюджеті 2013-го року перебачили додаткові гроші для Луцька.

Про це повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук під час робочої наради, на якій обговорювали план з організації та будівництва важливих для Луцька інфраструктурних об’єктів, інформує прес-служба ОДА.

Серед означених губернатором робіт – реконструкція Центру серцево-судинної реабілітації та профілактики, каналізування мікрорайону «Вересневе» (Луцьк) та дачного масиву Великий Омеляник (Луцький район), очищення від засмічення річки Сапалаївки та Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, водопониження навколо Луцької міської клінічної лікарні.

На ці об’єкти у держбюджеті передбачено 67 мільйонів гривень додаткових коштів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Угу, "да, да, да"..., все це для бумажки,для кошториса, який потім буде підроблений і цього ніхто не буде бачити НІКОЛИ, а насправді аби половина з того "виділення" була за призначенням використана-і то вже добре було б!!!
В нас всім місцевим та обласним депутатам треба ж "жити-виживати",всі вони ж у нас з вами "бідні, голодні, нещасні", їм мало СИСТЕМАТИЧНО, ПОСТІЙНО І ЗАВЖДИ!
Позорище...,дочекалися" подачки"!!!
Відповісти
Шкода, шановна "Лучанко", що Ви насправді не знаєте, що таке гроші для місцевих бюджетів і як насправді забезпечуються місцеві бюджети. Оці гроші, так звані Вами "подачки" це "крихти з панського столу", але саме такими "крихтами" з 2011 року і живуть усі місцеві бюджети. Почитайте Податковий кодекс, Бюджетний кодекс і на сам кінець ЗУ "Про державний бюджет на 2013 рік" і тоді Вам усе стане зрозумілим. Бо коли людина, громадянин в курсі справи, то радіє саме таким грошам
Відповісти
Особисто я радий, що продовжать очищення одного з затишних куточкiв мiста - Сапалаiвки, тим бiльше одного з сердець Луцька - Центрального парку.
Відповісти
Це уже з відкатом?
Відповісти
Останні новини
Луцьк отримав 67 мільйонів на лікарні, Вересневе, Омеляник, Сапалаївку і центральний парк
16 січень, 2013, 13:40