До 14-ої бригади хочуть призвати 370 волинян

До 14-ої бригади хочуть призвати 370 волинян
До кінця лютого для укомплектації 14 ОМБр призвуть 370 волинян.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

«Перед нами стоїть завдання, до кінця лютого доукомплектувати 14-у ОМБ – це 370 чоловік. На сьогодні прийнято лише двоє. Ще 12 проходять медичний огляд. Тому прошу вжити відповідних заходів для рекламування», – повідомив військовий комісар обласного військкомату Роман Кулик під час засідання ради оборони області.

Натомість голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зазначив, що необхідно довести конкретні цифри кожному району, відтак намітити план подальших дій. «За основу беремо 2015 рік. Потрібно зробити максимум, аби завершити доукомплектування 14-ої бригади», – наголосив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що не так.Не хочуть волиняни служити за таку платню і ще ризикувати життям.Гунчик,тиж офіцер,хоч і совітський.Поясни молодим людям.
Відповісти
На допомогу військовому комісару Волинського обласного військового комісаріату повідомляю про дві кандидатури на призов із числа професійних фахових військових:
1. Пустовіт Григорій - підполковник запасу, освіта - Ленінградське вище військове загальновійськове командне училище (саме таких офіцерів, з сухопутною військовою освітою, потребує 14 омбр), підходить для призову - на всі 100 відсотків!! Нині працює десь у Луцькій міській раді! Повістку в зуби - і вперед! Захищати Батьківщину на ділі, а не на словах (тим паче - освіта саме та що потрібно)!
2. Соломатін Аркадій - майор запасу, колишній начальник фізичної підготовки і спорту в/ч А2406 (частина вже давно розформована, але ж військовий досвід є беззаперечно, для служби у 14 омбр підходить ідеально). Нині є депутатом Луцької міської ради.
3. Данильчук Павло - у ЗС не служив, але, за його словами, має досвід служби командиром взводу у тоді ще батальйоні "Азов" (нехай навіть дуже не тривалий досвід, але ж досвід....). Нині також є депутатом Луцької міської ради.
Всі зазначені особи (за їхніми словами) є палкими справжніми беззаперечними патріотами України!!!! Так що, пане військовий комісар Кулик - до справи!
Відповісти
Останні новини
До 14-ої бригади хочуть призвати 370 волинян
12 січень, 2018, 16:26