«Частково Mercedes - це вже український автомобіль», - Володимир Гунчик відвідав «Кромберг енд Шуберт»

«Частково Mercedes - це вже український автомобіль», - Володимир Гунчик відвідав «Кромберг енд Шуберт»
Відбулася робоча зустріч голови Волинської ОДА Володимира Гунчика із директорами волинського підприємсва “Кромберг енд Шуберт”. На зустрічі були присутні голова Луцького району Ігор Ярмольський, голова Боратинської ОТГ Сергій Яручик та радник голови ВОДА Тарас Яковлев.

Ознайомившись із продукцією заводу (нагадаємо, що клієнтами волинського заводу “Кромберг енд Шуберт” є такі бренди як Mercedes, Volkswagen, Audi, BMW), Володимир Гунчик зазначив:

“Ми сьогодні з впевненістю можемо казати, що “Мерседес” частково зроблений в Україні, якщо кабельні мережі до цих авто вже багато років виготовляються руками волинян. Такі заводи, як ваш мають величезне значення для територіальної громади, міста, області.

Ви бюджетоутворююче підприємство та приклад соціально відповідального бізнесу, саме тому влада зацікавлена створити максимально сприятливі умови для вашого розвитку. Ваша справа - розвиватися та платити податки. Наша - дбати про те, щоб ви могли спокійно працювати та нарощувати свої потужності. Тому важливо мати діалог: ми маємо знати про ваші проблеми, про ваші запити, про те, з чим конкретно ви стикаєтеся на практиці.

Навіть ініціюючи зміни на державному рівні, задля більшої ефективності, треба говорити фактами та прикладами із реалій ведення бізнесу”.

“Ми схвально ставимося до того, що влада ініціює співпрацю з бізнесом. Це потрібно, адже такі підприємства, як “Кромберг енд Шуберт” - це не лише податки, робочі місця та соціальні проекти, це репутація країни та її інвестиційне обличчя, - прокоментував Олександр Шаварський, фінансовий директор “Кромберг енд Шуберт”.

Діалого має розвиватися та продовжуватися: ближчим часом відбудеться наступна робоча зустріч для обговорення конкретних питань та складення спільного плану дій щодо їх вирішення.

УВАГА! ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНИЙ!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
«Частково Mercedes - це вже український автомобіль», - Володимир Гунчик відвідав «Кромберг енд Шуберт»
12 січень, 2018, 17:15