На Волині продають небезпечні іграшки

На Волині продають небезпечні іграшки
На Волині спеціалісти Держпродспоживслужби перевірили якість дитячих іграшок.

Про це йдеться на сайті відомства.

Факт розповсюдження небезпечної іграшки, на території області, було виявлено спеціалістами відділу ринкового та метрологічного нагляду ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області при проведенні перевірки характеристик продукції у її розповсюджувача.

А саме, з метою здійснення контролю за відповідністю продукції загальнообов'язковим вимогам безпеки, відібрано зразки продукції, іграшка «Дзиґа» (артикул М 0306 U/R Юла «Егоза»), для проведення їх експертизи (випробування) та направлено до Випробувального центру ДП «Івано - Франківськстандартметрологія».

За результатами проведених досліджень було виявлено низький рівень загрози.

Варто зазначити, що на сьогоднішній день вітчизняний промисловий ринок пропонує споживачам неймовірне розмаїття іграшок, в якому зорієнтуватися не так просто. Треба пам'ятати, що іграшки варто вибирати не лише за їх зовнішнім виглядом, а, насамперед, за їх безпечністю та корисністю для дітей. Саме тому, дотримання принципу безпечності під час вибору іграшок є найголовнішим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пластмасова іграшка ТМ " Wader" виробником якої є луцьке підприємство Тигрес якісна,найбезпечніша та найкраща іграшка для дітей!У мене і в моїх друзів діти виросли а іграшки досі лишились цілі та неушкоджені! Справжня продукція!
Відповісти
Вадер і тільки Вадер!!!
Відповісти