Янукович пообіцяв Тимошенко лікування поза СІЗО

Янукович пообіцяв Тимошенко лікування поза СІЗО
Екс-прем’єру Юлії Тимошенко, що перебуває в Лук’янівському СІЗО, сьогодні-завтра буде надано необхідну медичну допомогу.

Про це заявив президент України Віктор Янукович.

«Я цікавився цим питанням, і мав розмову і з міністром охорони здоров'я, і з генеральним прокурором, і з міністром внутрішніх справ. Я звернув їхню увагу на те, щоб вони, стільки, скільки необхідно, приділити уваги цьому питанню. І надали всю необхідну медичну допомогу», – сказав він.

«Мене інформували, що система, яка сьогодні існує в Україні, не досягла тих стандартів, які необхідні. Тому це лікування, або ці медичні послуги доведеться надавати у медичних установах Києва, напевно, це буде сьогодні-завтра, у найближчі дні», – зазначив він.

Нагадаємо, екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко було заарештовано 5 серпня цього року, і відтоді вона знаходиться в СІЗО.

11 жовтня Печерський районний суд визнав Тимошенко винною в перевищенні влади при укладанні газових контрактів з Росією у 2009 році і визначив їй покарання у вигляді позбавлення волі терміном на сім років.

З моменту арешту Тимошенко її захисники неодноразово заявляли про погіршення стану її здоров'я.

9 листопада захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що його підзахисна не може пересуватися без сторонньої допомоги.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Янукович пообіцяв Тимошенко лікування поза СІЗО
22 листопад, 2011, 14:04