Показали фото луцьких «геніїв паркування»

Показали фото луцьких «геніїв паркування»
«Героїв» паркування в Луцьку щоразу більшає. Це підтверджує чергове відпрацювання, яке здійснили інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради вулицями та дворами міста.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці департаменту у соціальній мережі Facebook.

«Ганяти» порушників Правил благоустрою міста Луцька довелося на вулицях Федорова, 4 та 6, Конякіна, 15, Кравчука, 9, а також Чорновола, 2, пр. Соборності,25 тощо

Знахабнілі шофери не зважають на думку пішоходів та залишають своїх чотириколісних улюбленців посеред дворів, на тротуарах, дитячих майданчиках та інших заборонених місцях.

На порушників муніципали складають адміністративні протоколи за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Генії паркування, шукайте себе на світлинах», - йдеться у повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Весело получается, имеешь квартиру, приехал домой пожрать на обед, места парковочные не предусмотрены.... Тебе штраф су..а! Выход один- в следующий раз оставлять машину посреди дороги, пусть другие объезжают по тротуару!!!
Відповісти
Ти не справедливий, а просто писаний московський ідіот. Жрі на обєд, а порядок в паркуванні повинен бути.
Відповісти
Давно не було того ольгінського троля тіпа "справедливый", а тут щось активізувався. Совпадєніє? Не думаю. Значить готує путлєр чергову провокацію.
Відповісти
на кравчука 9 є де припаркуватись (там, де гаражі колись стояли), але всеодно поставить машину посеред тратуара перед самим підїздом. ні пройти ні проїхати.
Відповісти
Ті муніципали перед тим, як штрафувати, краще б подумали де люди мають паркуватись, мене зараз розпирає від злості і ненависті до муніципалів, дивіться за собою краще! От на 1-ому фото це вулиця Федорова здається, так от, де водії там мають ставити авто? Зробіть додаткові парко-місця і тоді штрафуйте, а то на цілий будинок в кращому випадку 5 парко-місць, який вихід з цього!!! Я б написав з матюками, але ж цензура і т.д.
Відповісти
Жоден адекватний водій не буде нищити шини виїзджаючи на пішохідні доріжки. Місць для паркування в Луцьку катастрофічно не вистарчає і влада на це не реагує, а багатоповерхівки біля яких парковки не розраховані на таку кількість автомобілів ростуть, як гриби після дощу. Забезпечте місця для паркування, а тоді робіть рейди!
Відповісти
Алгоритм дій такий: 1. Штраф - шуфлею по лобовусі, цвяхом по кузову, шило в колесо, будівельною піною запінити замки, цеглою з балкону,сухарі на кришу або в зробити пішохідну стежку через капот. 2. Все негодованіє ображених скерувати до міськради і то саме зробити з службовими автомобілями чинуш і депутатів. 3. Зобов'язати владу розробити і профінансувати схему організації дорожнього руху з визначенням і будівництвом необхідної кількості стоянок, парковок в місті. 4. Громаді взяти питання на контроль і перед виборами спитати по всій строгості закону.
Відповісти
Скільки можна жити з совком в голові, чому Вам хтось шось повинен робити? Створили ОСББ, маєте прибудинкову територію, робіть що хочете. Ні, всі ждуть халяви, хтось прийде і зробить, ніхто незнає хто конкретно має це зробити (узагальнюють - влада), на яких підставах (земля біля будинку належить жителям), але така думка сидить в головах багатьох.
Відповісти
ВолиньПост, а ви в курсі, що не маєте права публікувати номери автомобілів без дозволу власників? От подасть хтось на вас до суду за таке, тоді точно будете знати!
Відповісти
Останні новини
Показали фото луцьких «геніїв паркування»
13 січень, 2018, 00:09