Дивні оголошення в Луцьку виявилися рекламою наркотиків

Дивні оголошення в Луцьку виявилися рекламою наркотиків
Луцькі муніципали з’ясували, що оголошення про купівлю бивнів мамонта виявились рекламою наркотиків.

Про це 13 січня повідомляє прес-служба департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

"Вулиці Луцька заполонила дуже дивна реклама. Практично в кожному районі міста невідомі громадяни обклеїли електроопори банерами з незвичною пропозицією. Люди готові купити роги сайгака, бивні моржа та мамонта, а також зуби кашалота.

Набравши вказаний на оголошеннях номер та поспілкувавшись з потенційними покупцями, складається враження, що на афішах вказані якісь закодовані терміни, які знає лише обмежена кількість людей. І не зовсім здорових.

Зайшовши в інтернет та почитавши трішки ми знайшли цікаву інформацію, що так приховують та поширюють різні види синтетичних наркотиків....

А й справді дивно. Невже в Луцьку хтось зберігає такі раритети?
Інспектори департаменту муніципальної варти Луцька впродовж дня очищали вулиці від незаконної та непотрібної реклами, а мисливці за рогами сайгака від зустрічі та придбання таких рогів та бивнів відмовились", - йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нормальні люди роблять з цих речей рукоятки до ножів, шахи тощо... І це зовсім не раритет! А тим муніципалам все хочеться прославитись... Ви вже прославились Павліки Морозови, ідіть бабусь ганяйте з сємками!!!
Відповісти
Нормальні люди? я би сказав що в абсолютній більшості своій виготовленням займаються зекі. Прославлятись ніхто нехоче, журналістів, як і більшість громадян, зацікавили дивні, массові оголошення, вони звернулись до муніципалів чи ті невкурсі, муніципали через свою прес-службу дали відповідь, журналісти написали статтю. Все. Де тут піар і слава?
Відповісти
схоже автор сам накурився синтетичних наркотиків)))
Відповісти