У Луцьку сусіди воюють з алкопритоном. Чиновники розводять руками

У Луцьку сусіди воюють з алкопритоном. Чиновники розводять руками
У Луцьку мешканці будинку на вулиці Привокзальній безуспішно намагаються вгамувати сусідку, яка влаштувала алкопритон в квартирі.

Про це в Facebook пише одна з жительок багатоповерхівки Марія Пилипчук.

Публікуємо її допис без змін і правок:


Цими днями минатиме рівно місяць відтоді, як горіла квартира №1 на Привокзальній 3. Хочу поділитися враженнями від кількатижневого ходіння інстанціями, результатами їхньої діяльності:

1. Наша алкозалежна сусідка Тетяна Хомяк (Садикова) залишилася жива. Притон продовжує свою роботу НОЧАМИ. Зустріч Нового року, Різдвяні свята мешканців проходять у постійному чергуванні і моніторингу всіх, хто заходить в під"їзд. Однієї ночі напередодні Нового року ми знову викликали пожежну і Патрульна поліція Волинської області - запобігли новій пожежі. Жити в такому напруженні дуже важко ((( Постійно на зв"язку із нашим дільничим, який допомагає в межах своїх повноважень. Викликаємо патрульну поліцію і письмово фіксуємо усі небезпечні ситуації. А вони періодично виникають і БУДУТЬ ПРОДОВЖУВАТИСЯ, на жаль.

2. Ми намагалися задіяти усі соціальні служби у цій ситуації. Департамент соціальної політики Луцької міської ради зреагували досить швидко після нашого групового звернення: наступного дня представниками соцслужб був принесений пакет із продуктами, обстежено помешкання. Наша "героїня" Тетяна Хомяк (Садикова) ПИСЬМОВО відмовилася від УСІХ видів запропонованої соціальної підтримки, а також госпіталізації та обстеження у медичних закладах.

!!!! Працівники соціальних служб знайшли її сестру, яка має завести її на медогляд, після якого Тетяну Хомяк мають помістити в якийсь із соціальних закладів. Медогляд займе певний час, та й Тетяна може випити і передумати ((((

3. Був представник Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради і підготував свої висновки на засідання виконкому. ЧЕКАЄМО НА ЙОГО РЕЗУЛЬТАТ!!!

4. Були на прийомі у Ігоря Поліщука (радник в.о. міського голови Луцька, - ред.). Він обіцяв посприяти з косметичним ремонтом під"їзду після пожежі і задіяти ЖЕК №3. Працівників ЖЕКу бачили лише раз: вони вставили постраждалій=винуватиці скло у вікна (які були розбиті знову наступного дня), сповістили нас про підвищення тарифів на обслуговування будинку і сказали, що ми їм винні 9 000грн., а тому нічого вони робити не будуть. Мешканці будинку були ШОКОВАНІ, коли побачили Звіти по виконаних роботах за 2014-2017 рр. Виявляється, у нас проводилися ремонти 3 електрощитків, косіння 2 040 кв. м трави (!!!!!!!!) і т.п. Повністю солідарні із жителями вул. Ковельської, котрі зареєстрували петицію на інспектування цього ЖЕКу

5. За декілька останніх тижнів ми зареєстрували письмові заяви до усіх профільних установ. Чекаємо на відповідь про особистий прийом у Григорій Пустовіт

6. Ми зрозуміли, що законослухняні платники податків та комунальних послуг можуть виявитися беззахисними перед однією хворою, алкозалежною людиною навіть після ПОЖЕЖІ у спільному будинку.

Чекаємо на дієву допомогу міської плади. Тест на нашу довіру напередодні нових виборів

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніякий Поліщук чи Пустовіт вам нічого не допоможе, це маріонетки Палиці і в них завдання дерибанити землю та бюджет, а не працювати на благо лучан, чи похід до Поліщука та історія з ЖКП 3 вас не навчили і очі не відкрились?!
Найміть адвоката та вертайтесь в суд про примусове виселення суспільно-небезпечної особи. Часу то забере, але результат буде.
Відповісти
Стаття 116. Виселення без надання громадянам іншого жилого
приміщення
Якщо наймач, члени його сім'ї або інші особи, які проживають
разом з ним, систематично руйнують чи псують жиле приміщення, або
використовують його не за призначенням, або систематичним
порушенням правил соціалістичного співжиття роблять неможливим для
інших проживання з ними в одній квартирі чи в одному будинку, а
заходи запобігання і громадського впливу виявились
безрезультатними, виселення винних на вимогу наймодавця або інших
заінтересованих осіб провадиться без надання іншого жилого
приміщення. Осіб, які підлягають виселенню без надання іншого жилого
приміщення за неможливістю спільного проживання, може бути
зобов'язано судом замість виселення провести обмін займаного
приміщення на інше жиле приміщення, вказане заінтересованою в
обміні стороною. Єдиний вихід в даному випадку. Мешканцям цього будинку треба подавати в суд на виселення громадянки Т. Хомяк (Садикової). Позовна заява, судовий збір та через пару місяців цілком реально вирішити питання. Держ.структури (Г.Пустовіт, І.Палиця, поліція і т.д ...) не допоможуть.
Відповісти
Ще задеріть вартість алкоголю - і тоді у Тетяни побільшає відвідувачів...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку сусіди воюють з алкопритоном. Чиновники розводять руками
14 січень, 2018, 08:39