Волинянку, якій «впаяли» 10 років тюрми за кордоном, етапують до України

Волинянку, якій «впаяли» 10 років тюрми за кордоном, етапують до України
Уродженка міста Ковеля, громадянка України була засуджена судом Кобринського району Брестської області Республіки Білорусь за зберігання та незаконний збут наркотичних засобів – марихуани.

У Білорусі санкція за це передбачає покарання на строк від п’яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, - пише Район.Ковель.

В даному випадку ковельчанці «впаяли» максимальний термін ув’язнення – 10 років, зважаючи на той факт, що вона раніше вчинила аналогічний злочин.

Вирок набрав законної сили 4 листопада 2014 року. Жінку відправили відбувати покарання у виправну колонію №24 в Гомельській області.

24 листопада 2017 року Міністерством юстиції України прийнято рішення про прийняття в Україну засудженої білоруським судом ковельчанки для подальшого відбування покарання. В грудні міністерство звернулось до Ковельського міськрайонного суду з клопотанням про приведення вироку у відповідність із вітчизняним законодавством.

Суд в Ковелі задовольнив клопотання Міністерства юстиції. Засуджену етапують до України відбувати покарання, причому з розрахунку один день попереднього ув’язнення за два дні позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, хай би наших "наркодилерів" за кордоном ловили, а то від нашого правосуддя ніц не доб*єшся, суди не суди - лазять і впарюють свої гуано далі.
Відповісти
Як класно, що хоч за кордоном можуть засудити подібний "непотреб", а то від нашого правосуддя не дочекаєшся, відкупиться, "поділиться" і далі буде соватись, притони "кормити"
Відповісти