У поліції прокоментували трагічне вбивство молодого волинянина

У поліції прокоментували трагічне вбивство молодого волинянина
15-річний мешканець Володимир-Волинського району під час необережного поводження з мисливською зброєю випадково здійснив постріл у голову 16-річному односельцю.

Внаслідок цього хлопець помер. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України, мова йде про вбивство через необмеженість, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

На місце події одразу ж виїхали керівництво волинської поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо з’ясували, що 14 січня близько 17 години 15-річний неповнолітній за місцем проживання під час необережного поводження із рушницею свого батька зробив постріл у голову 16-річному односельцю.

Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Мисливська рушниця «ИЖ 17» не була зареєстрована у встановленому законом порядку.

Відповідно до чинного законодавства, батька за неналежне зберігання гладкоствольної зброї буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У поліції прокоментували трагічне вбивство молодого волинянина
15 січень, 2018, 11:12